75 m² Royal Roasted Plak te Spijkenisse

Het startsein voor het gehele project werd als gebruikelijk gegeven door onze verwarmingsinstallateur. Hij is op huisbezoek gegaan voor een inspectie van de ondergrond en een plan de campagne te maken. Daarnaast heeft hij een inventarisatie gemaakt van alle benodigdheden zoals leidingwerk en verdeler.  Uiteindelijk heeft hij zeven groepen aangelegd en aangesloten. Tevens heeft hij op een volgende afspraak alle zes radiatoren verwijderd en afgevoerd. Ter afronding van deze eerste fase zijn alle gefreesde gleuven met een speciale mortel dichtgesmeerd en de vloer voorzien van een lichte egalisatie.

 

Royal Roasted

Onze parketteur was de volgende die de vloer op mocht. Hij is begonnen met de vloer voor te bereiden op de plak-pvc vloer. Egaliseren dus en daags erna alles schuren. Het pvc dat hij vervolgens zorgvuldig heeft geplakt - de Royal Roasted - is een echte blikvanger. Dit hoogwaardige pvc uit de vtwonen-collectie bestaat uit zestig bij zestig centimeter grote tegels waarop een patroon is aangebracht met de look 'n' feel van een monumentaal pand of museum. Elke tegel is voorzien van een microvoeg rondom en een natuurgetrouwe oppervlaktestructuur, antislip.

 

Afwerking

Na het plakwerk heeft onze parketteur de kitspuit erbij gehaald om overal langs de deurposten alles dicht te kitten. Er staat nog een afwerking met plinten op het programma. Onderstaande foto's zijn direct na het plakken geschoten.

Reactie schrijven

Commentaren: 0