· 

Visgraat VivaFloors plak pvc in Capelle a/d IJssel

Voor een klant hebben wij vandaag de VivaFloors 6850 Natuur Eiken visgraat gelegd. Een hele mooie vloer die uitstraling geeft aan je interieur. Onze werkzaamheden zijn als volgt samen te vatten:

We zijn begonnen met het goed schoonmaken van de ondergrond alvorens te egaliseren. Daarna hebben wij de cementdekvloer geëgaliseerd tot 3 millimeter met Shönex HS10 projectegaline. Uiteraard hebben we alles goed ontlucht en verdeeld.

De volgende dag is de vloer een stukje opgeschuurd om de scherpe randjes glad te krijgen. Na het schuren, zijn we begonnen met het leggen van de pvc visgraat vloer. Als allerlaatste hebben we de prachtige sfeerplinten gemonteerd. Tot slot moesten we alleen nog de keuken en de stukken waar de meubels stonden doen. Zie hier het resultaat: