trap bekleden pvc

Jouw trap bekleden met pvc? Kijk dan eerst bij De Pvc Expert.

 

Wij zijn de eerste en enige echte specialist in pvc en het bekleden van trappen.

Alles geregeld in een duidelijke deal.  

 

Alles inclusief leggen. 

Kies je pvc voor je open of dichte pvc trap en wees verzekerd van de allerbeste deal.  Wil je ook je vloer gelijk laten bekleden? Goed plan! Je krijgt dan altijd 5% EXTRA Korting* op het totaalbedrag van de traprenovatie.

 

Trap bekleden met PVC. Onze unieke expertise!

 

 De PVC Expert garandeert  binnen drie weken jouw trap op te leveren! Onze parketteurs zijn professioneel en communicatief vaardig. Zekerheid, vertrouwen en klantvriendelijkheid zijn bij ons belangrijke pijlers.

 

Chat online, mail of bel ons op 085 06 04 666 voor al je vragen.

*Actie alleen deze maand

Binnen 24 uur ontvang je een gratis offerte op maat in je inbox.


Beste koop van 2019/2020

- Beoordeling boven de 9,0 -

8000+ pvc vloeren gelegd met succes

- Sinds onze oprichting in 2007 -

 Grootste expertise in de markt van pvc

- Nummer 1 Expert in pvc  -

100% gratis inmeten & advies bij je thuis

- Wij komen kosteloos bij je meten -Binnen 24 uur een offerte voor je trap bekleden met pvc
Een offerte binnen 24 uur in je mailbox

Bel of mail onsElders een lagere prijs voor trap bekleden met pvc = lagere offerte
Vind je elders een lagere prijs voor dezelfde producten & diensten | -5% extra korting


Kies Je Alles-in-1 Deal


Elders: €139,95 per trede

Voordelen van click pvc comfort deal

Elders: € 159,95 p/m²Vraag direct een offerte aan


Beste Prijs & Kwaliteit

Heb je een mooi decor gezien en wens je meteen een offerte voor het bekleden van je trap met pvc?

 

Vul dan simpel en snel hiernaast onze offerteaanvraag in en wij beloven dat je binnen 24 uur een offerte in jouw mailbox ontvangt. 

 

Hulp nodig bij het invullen van de offerteaanvraag? 

Bel of mail ons.


Gegarandeerd de laagste prijs


Betaal nooit meer teveel. De Pvc Expert garandeert de laagste prijs in je offerte. Toch ergens anders een goedkopere offerte kregen op dezelfde vraag? Laat 'm zien en we komen je meteen tegemoet met 5% extra korting.
Professioneel je trap bekleden met pvc

De trap bekleden met pvc is de manier om van een oude trap de blikvanger in huis te maken. Het is de perfecte oplossing wanneer je uitgekeken bent op je trap of wanneer je trap veel te lijden heeft gehad. Pvc is ijzersterk, zeer slijtvast en heel makkelijk te onderhouden.

 

Zelfs na vele jaren trap lopen blijft je trap er als nieuw uitzien. En het leuke is, pvc is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en designs! Zo vind je altijd wel een decor die perfect past binnen je interieur. 

 

Klus voor de professional

Het bekleden van je trap is wel een heel secuur karwei. Zeker omdat de trap zwaar belast gaat worden. Dan is vakmanschap en veel ervaring onontbeerlijk. Dat begint al met de voorbereiding.

 

De ondergrond zal volmaakt effen gemaakt moeten worden door alle oneffenheden als hobbeltjes en kuilen te verwijderen. En ook het bekleden erna vereist precisiewerk. Je wilt immers geen lelijke kiertjes waarin vuil zich kan ophopen.

 

Dat geldt voor de treden maar ook voor de stootboorden als je een dichte trap hebt, en de zogenaamde trapneuzen - de kopse kant van elke trede. Van de afwerking mag je niets minder dan het beste verwachten. Voortreffelijk, met een solide overgang naar de volgende verdieping, maar ook degelijk met veilig, stevig verankerde profielen. 

 

Zorgeloos

Met De Pvc Expert hoef je je hier allemaal geen zorgen over te maken. Kies je vloer en je profiel, en onze vakman komt binnen drie weken bij je langs met alles wat er nodig is om jouw oude trap om te toveren tot het pareltje in huis.

 

Alles voor een duidelijke lage prijs (vanaf 10 treden) vooraf en langdurige garantie. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 


Geniet van alle voordelen van pvc

Pvc kent vele voordelen ten opzichte van andere vloeren. Kenmerkend voor pvc zijn de sterke eigenschappen en hoge waterbestendigheid. 

Alle voordelen van PVC vloeren op een rijtje

Binnen 24 uur ontvang je een gratis offerte op maat in je inbox.