165 m² Comfort Deal met Sense E15 Plak-pvc te Venlo
12. april 2021
Deze schitterende vloer hebben we mogen plaatsen te Venlo. Geen peulenschilletje, want met 165 m² moest onze parketteur flink aan de bak en uiteraard enkele stevige ritjes maken naar het noorden van Limburg. Lees verder en bekijk de foto's

60 m² QS Cottage Eik Natuur + 70 m² Canyon Eik Natuur te Pijnacker
16. maart 2021
Een heel bijzonder project mochten we ten uitvoer brengen te Pijnacker. Daar moesten we op alle vloeren in de woning plak-pvc aanbrengen. Schitterende vloeren van Quick-Step die we als Comfort Deal hebben geleverd en geplaatst. Lees verder en bekijk de foto's.

63 m² Deep Wood Visgraat Plak-pvc te Hoek van Holland
02. maart 2021
Voor het leggen van deze prachtige vloer zijn we een aantal keren naar Hoek van Holland afgereisd. Plak-pvc moest hier op de vloer, en dat betekent dus zorgen voor een goede voorbereiding. Lees verder en bekijk de foto's.

60 m² Visgraat Palazzo XL71 Plak-pvc te Diemen
19. februari 2021
Te Diemen hebben onze parketteurs weer laten zien hoeveel verschil een prachtige pvc vloer voor je interieur kunt maken. Zestig vierkante meter visgraat van Belakos hebben we hier mogen plaatsen. Bekijk de foto's

40 m² Trendy Visgraat Caramel te Schiedam
11. februari 2021
In Rotterdam mochten we weer een hele mooie visgraat klik pvc-vloer opleveren. Trendy Visgraat Caramel, een prachtig decor uit Douwes Dekker visgraat serie. Ambitieus. Een vloer om heel wat jaloerse blikken mee te ontlokken. Lees verder en bekijk de foto's.

42 m² Sense Decor 809 Premium Click te Rotterdam
03. februari 2021
Voor dit mooie project mocht onze parketteur afreizen naar Rotterdam om daar zijn vakkundigheid te bewijzen. Dit mocht onze parketteur doen door een schitterende Sense vloer te leggen. De vloer die gelegd mocht worden is een prachtige Sense Decor 809 Premium Click vloer van maar liefst 42 m2.

80 m² Canyon Eik Beige te Hoofddorp
28. januari 2021
Het is altijd weer fijn als we een Quick Step vloer mogen leggen. Ditmaal te Hoofddorp waar we 80m² Canyon Eik Beige moesten plaatsen. Een klik-pvc die we geleverd hebben als Comfort Click Deal. Bekijk de foto's

70m² BP580 Burnaby Oak Visgraat te Rotterdam
18. januari 2021
Het mooie van visgraat pvc is dat je er jarenlang plezier van zult hebben, zelfs wanneer andere vloeren populairder zijn geworden. Visgraat op de vloer is klassiek, elegant en stijlvol. Vloeren die we graag leggen zoals hier in Rotterdam.

70 m² VivaFloors 6840 Eiken te Hellevoetsluis
13. januari 2021
Wederom een combi-klus van pvc met vloerverwarming. De perfecte twee-eenheid voor comfort in huis. Een klus dus waar weer heel wat tijd en moeite is gestopt. Lees verder hoe we dit aangepakt hebben.

35 m² Deep Wood Visgraat Plak-pvc te Rotterdam
07. januari 2021
Deze hele prachtige vloer hebben we mogen leggen in Rotterdam. 35 vierkante meter visgraat plak-pvc van Sense. Een merk van het hoogste kwaliteitsniveau dat staat voor pvc waar je jarenlang van zult genieten. Bekijk de foto's

Meer weergeven