Comfort Plak PVC All-in · 22. september 2020
Absoluut een klus waarin onze parketteur helemaal zijn hart en ziel heeft kunnen leggen. Van voorbereiding tot afwerking. Alles heeft hij met de grootste aandacht verricht om tot het beste resultaat te komen. En dat is zichtbaar.

09. september 2020
Een hele leuke klus. Te Drimmelen mocht onze trappenspecialist zich uitleven op zowel een open als dichte trap. En dat-ie dat vol verve heeft gedaan laten we graag zien. Bekijk de 'before' en 'after' foto's.

01. september 2020
Een klus waar we flink onze schouders onder konden zetten. Het plaatsen van 55 m² visgraat klikpvc te Duiven. Maar wel een karwei waar heel veel voldoening is uit gehaald. Immers, als vloer, ondervloer en plinten van topkwaliteit zijn, kun je niets anders dan een vloer krijgen om heel veel plezier van te hebben. Lees de aanpak en bekijk het resultaat

27. juli 2020
In Voorthuizen lag een heerlijke megaklus op onze parketteurs te wachten. 50 m² visgraat pvc van Douwes Dekker. Altijd lekker, want je hebt hier te maken met topkwaliteit. Lees verder de aanpak van deze opdracht.

Comfort Plak PVC All-in · 21. juli 2020
Een nieuwe klus met een nieuwe vloer kregen onze parketteurs in Maarssen voor hun kiezen. Klik- en plak-pvc in betonlook op de vloer en op de trap. Met een oogverblindend resultaat.

Comfort Plak PVC All-in · 24. juni 2020
Een klus waarvoor we flink onze mouwen hebben moeten opstropen. Het betrof een woning waarvan we op drie verdiepingen niet alleen ca. 130 m² Natural Oak hebben geplaatst op de door ons geïnstalleerde vloerverwarming, maar ook drie trappen onder handen hebben genomen. Lees verder hoe we hier gewerkt hebben aan de basis van een schitterend interieur.

08. juni 2020
Voor deze opdracht togen onze parketteurs naar Bleskensgraaf. Niet alleen met een opdrachtformulier in de achterzak maar ook 63 m² plak-pvc in de laadruimte. Een vloer waarop ze zich heerlijk konden uitleven. Lees verder...

26. mei 2020
Voor deze hele mooie klus gingen onze jongens op weg naar Houten. Op het programma: het leggen van 80 m² Trendy Visgraat Caramel klik-pvc van Douwes Dekker. Een vloer van A-klasse waar ze natuurlijk graag mee aan de slag zijn gegaan. Bekijk hier het resultaat.

13. mei 2020
Een heerlijke klus waarvoor we onze grootste liefhebber van interieur design naar Tilburg hebben gestuurd. Achterin de bus: twee verschillende soorten pvc: klik en plak voor een sublieme traprenovatie. Lees verder hoe hij de trap onder handen heeft genomen.

11. mei 2020
Wederom een plak-pvc project waar onze parketteurs na afloop met heel veel trots op mochten terugkijken. Met niet minder dan 44 m² GE8114 Country Eik waren ze naar Goudswaard gereden voor een fraai stukje vakwerk. Klik om meer te lezen.

Meer weergeven