27. juli 2020
In Voorthuizen lag een heerlijke megaklus op onze parketteurs te wachten. 50 m² visgraat pvc van Douwes Dekker. Altijd lekker, want je hebt hier te maken met topkwaliteit. Lees verder de aanpak van deze opdracht.

Comfort Plak PVC All-in · 21. juli 2020
Een nieuwe klus met een nieuwe vloer kregen onze parketteurs in Maarssen voor hun kiezen. Klik- en plak-pvc in betonlook op de vloer en op de trap. Met een oogverblindend resultaat.

Comfort Plak PVC All-in · 24. juni 2020
Een klus waarvoor we flink onze mouwen hebben moeten opstropen. Het betrof een woning waarvan we op drie verdiepingen niet alleen ca. 130 m² Natural Oak hebben geplaatst op de door ons geïnstalleerde vloerverwarming, maar ook drie trappen onder handen hebben genomen. Lees verder hoe we hier gewerkt hebben aan de basis van een schitterend interieur.

08. juni 2020
Voor deze opdracht togen onze parketteurs naar Bleskensgraaf. Niet alleen met een opdrachtformulier in de achterzak maar ook 63 m² plak-pvc in de laadruimte. Een vloer waarop ze zich heerlijk konden uitleven. Lees verder...

26. mei 2020
Voor deze hele mooie klus gingen onze jongens op weg naar Houten. Op het programma: het leggen van 80 m² Trendy Visgraat Caramel klik-pvc van Douwes Dekker. Een vloer van A-klasse waar ze natuurlijk graag mee aan de slag zijn gegaan. Bekijk hier het resultaat.

13. mei 2020
Een heerlijke klus waarvoor we onze grootste liefhebber van interieur design naar Tilburg hebben gestuurd. Achterin de bus: twee verschillende soorten pvc: klik en plak voor een sublieme traprenovatie. Lees verder hoe hij de trap onder handen heeft genomen.

11. mei 2020
Wederom een plak-pvc project waar onze parketteurs na afloop met heel veel trots op mochten terugkijken. Met niet minder dan 44 m² GE8114 Country Eik waren ze naar Goudswaard gereden voor een fraai stukje vakwerk. Klik om meer te lezen.

29. april 2020
In een rustiek stukje Bergambacht hebben we een recent opgeleverde bovenwoning voorzien van een moderne pvc-plakvloer in Basalt Brown.

26. februari 2020
Een klus waarbij zowel klik als plak-pvc gelegd moest worden. We hebben dan ook onze meest veelzijdige vloerenleggers erop af gestuurd die supersnel gezorgd hebben voor een prachtig resultaat.

06. februari 2020
De PVC Expert mag met grote regelmaat opdrachten uitvoeren voor de horeca. Ditmaal mochten we aan de slag bij het beroemde Rotterdamse boutiquehotel Pincoffs voor de aankleding van enkele etages. Lees verder hoe we het ervan hebben afgebracht.

Meer weergeven