26. mei 2020
Voor deze hele mooie klus gingen onze jongens op weg naar Houten. Op het programma: het leggen van 80 m² Trendy Visgraat Caramel klik-pvc van Douwes Dekker. Een vloer van A-klasse waar ze natuurlijk graag mee aan de slag zijn gegaan. Bekijk hier het resultaat.

13. mei 2020
Een heerlijke klus waarvoor we onze grootste liefhebber van interieur design naar Tilburg hebben gestuurd. Achterin de bus: twee verschillende soorten pvc: klik en plak voor een sublieme traprenovatie. Lees verder hoe hij de trap onder handen heeft genomen.

11. mei 2020
Wederom een plak-pvc project waar onze parketteurs na afloop met heel veel trots op mochten terugkijken. Met niet minder dan 44 m² GE8114 Country Eik waren ze naar Goudswaard gereden voor een fraai stukje vakwerk. Klik om meer te lezen.

29. april 2020
In een rustiek stukje Bergambacht hebben we een recent opgeleverde bovenwoning voorzien van een moderne pvc-plakvloer in Basalt Brown.

26. februari 2020
Een klus waarbij zowel klik als plak-pvc gelegd moest worden. We hebben dan ook onze meest veelzijdige vloerenleggers erop af gestuurd die supersnel gezorgd hebben voor een prachtig resultaat.

06. februari 2020
De PVC Expert mag met grote regelmaat opdrachten uitvoeren voor de horeca. Ditmaal mochten we aan de slag bij het beroemde Rotterdamse boutiquehotel Pincoffs voor de aankleding van enkele etages. Lees verder hoe we het ervan hebben afgebracht.

30. januari 2020
Een heerlijke vloer uit onze eigen collectie mochten we plaatsen in Sliedrecht. Alleen wist men aanvankelijk nog niet welke vloer. De wens was in elk geval een visgraat klik-pvc uit de Royal Deal. Lees verder

30. januari 2020
Voor dit veelomvattend project moest alle hens aan dek gehaal worden. Eerst mochten onze installateurs naar Den Haag om de vloerverwarming te installeren en vervolgens was het de beurt aan de leggers van klik-pvc. Kijk verder hoe we het ervan af hebben gebracht.

22. januari 2020
Voor deze fraaie opdracht reisde onze parketteur af naar Berkel en Rodenrijs waar een mooi egale vloer op hem wachtte. Egaal, want plak pvc leggen stond op het programma en dan hoort een vloer geen enkele oneffenheid te hebben.

Premium Plak PVC All-in · 17. januari 2020
Wil je je zolderkamer opfrissen? De parketteurs van De PVC Expert kunnen elk schuin dak aan. Bekijk hier ons project in plak pvc in zijde eik grijsbruin. Door gebruik van witte plinten komt de bijzondere vorm van het plafond mooi tot zijn recht.

Meer weergeven