pvc vloerverwarming

De alles-in-1 oplossing van De PVC Expert

Pvc én vloerverwarming is dankzij de geringe isolerende eigenschappen van pvc de ideale combinatie voor wie het altijd comfortabel in huis wil hebben. Bij De PVC Expert kan je dat nu in één keer laten realiseren. Met een totaalservice waarin we zowel de vloerverwarming als het pvc voor je aanleggen. Makkelijk, snel en voordelig! Je kunt gewoon alles overlaten aan een en dezelfde partij: De PVC Expert. Op die manier bespaar je jezelf niet alleen heel veel geld aan (kostbare) extra arbeidsuren maar weet je zeker dat alles in drie dagen volgens de afgesproken planning verloopt. Dat scheelt energie, letterlijk en figuurlijk!

pvc-zand-cement-ondergrond-vloerverwarming

Binnen 24 uur een gratis offerte voor PVC vloerverwarming in je mailbox
Gratis offerte binnen 24 uur in je mailbox

BEL OF MAIL ONSVind je elders een lagere prijs voor dezelfde vloerverwarming? We lossen het verschil op!
Vind je elders een lagere prijs voor dezelfde vloerverwarming? We lossen het verschil op!


Vraag direct een offerte aan

De eerste stap: een offerte aanvragen

Heb je een mooie pvc-vloer gezien en wens je direct een offerte voor het leveren en plaatsen van de vloer? Vul dan simpel en snel hiernaast onze offerteaanvraag in en wij beloven dat je binnen 24 uur een offerte in je mailbox ontvangt. 

 

Hulp nodig bij het invullen van de offerteaanvraag? Bel of mail ons.Bij zowel klik- als plak-pvc hebben we nu 4 unieke all-inclusive deals. Supergemakkelijke en overzichtelijke all-In prijzen:

 

Basic pvc all-in:

- Een basic pvc-vloer voor een budgetvriendelijke prijs

 

Comfort pvc all-in:

- Een schitterende, robuuste pvc-vloer van hoge kwaliteit en elegantie

 

Premium pvc all-in:

- Het beste van het beste. Bekende merken pvc als Quick-Step, Vivafloors en Egger. Pvc van zeer hoge kwaliteit. Een lust voor het oog! 

 

Royal pvc all-in:

- Koninklijke looks en de beste kwaliteit. Punt.PVC EN VLOERVERWARMING

Voor elke ondergrond de perfecte combi

 

Het gemak van De PVC Expert. Geen zorgen meer over de planning en de oplevering, of wat er feitelijk moet gebeuren voor de aanleg van de vloerverwarming. De PVC Expert zorgt voor de juiste isolatie, egalisatie en de ideale vloerverwarming, ongeacht of je vloer van beton is, van hout of van zandcement. Voor elk bovendek hebben we een passende oplossing.


betonnen ondergrond

Als de ondergrond van onafgewerkt beton is, zullen we beginnen met een isolerende reflectiefolie. Daaroverheen leggen we dan zogenaamde krimpnetten. Dat zijn gegalvaniseerde staalmatten die nodig zijn om alle aanvoer en afvoer leidingen (16 x 2mm slang) te plaatsen. Nadat alle leidingen zijn gelegd, kan er begonnen worden met het installeren van de verdeler en de pomp, het allernieuwste model, de Grundfos UPN3. We sluiten alles aan, testen de vloerverwarming en storten de vloer vol met zandcement. Na droging kan dan gestart worden met het leggen van de pvc. 

Voor- en nadelen betonnen ondergrond

+Snel

+Goedkoopste manier om vloerverwarming te installeren

-Geen optimale warmte-afgifte

 ZANDCEMENT ONDERGROND

Een zandcement dekvloer is de meest gebruikte afwerking. Ook bij deze ondergrond starten we met een randisolatie ten hoogte van de plint. Die vangt die werking op en voorkomt dat er warmte via de vloer weglekt. De volgende stap is het frezen van sleuven in de vloer waarin we de flexibele leiding plaatsen. We installeren in de ketelruimte de VTE-verdeler en sluiten de aan- en afvoerkoppelingen aan op de ketel of warmtepomp. Na het testen van de vloerverwarming, zullen we de gefreesde sleuven dichtsmeren met mortel (Schönox RM) en de gehele vloer voorzien van een lichte egalisatie. De vloer is nu klaar voor de ondervloer of egaline, afhankelijk van jouw keuze voor klik- of plaklaminaat.

Voor- en nadelen infrezen

+ Droogtijd

+-Lage opbouwhoogte

- Geen optimale warmte-afgifte

- Niet alle vloeren zijn geschikt (teveel buizen bijv.)

 houten ondergrond

Wanneer je een houten ondergrond hebt, is vloerverwarming alleen mogelijk met een droge installatie, dus zonder zandcement etc. Voor een goede rendement adviseren we dan ook om altijd klik-pvc toe te passen op een houten ondervloer. We starten met het leggen van sterk isolerende Fermacell noppenplaten. Daaroverheen leggen we eveneens isolerende aluminium rails aan waarop de  14 x 2 mm flexibele leiding geplaatst kan worden. Na het koppelen en testen van het systeem kan meteen de ondervloer van het pvc erop.

 

Voor- en nadelen 'droge' systemen

+ Snel aan te leggen

+ Korte droogtijd

+ Kortere reactietijd

- Duurder dan natte systemen

Niet elke ondervloer mogelijk

 

 vloerverwarming goedkoper dan je denkt

Veel mensen geloven dat je met vloerverwarming jezelf flink op kosten jaagt. Natuurlijk, je doet een investering, maar aangezien je veel efficiënter met warmte om zal gaan, zal je energierekening meteen substantieel lager uitvallen. Op termijn ga je er dus op terugverdienen. Daarnaast lever je een aanmerkelijke bijdrage aan duurzaam energieverbruik.

 

Waarom vloerverwarming?

 • Energieneutraal, lagere stookkosten
 • Lagere stookkosten door efficiëntere warmtegebruik
 • Altijd heerlijk gelijkmatige temperatuur en warme voeten
 • Geen radiatoren en convectorputten meer in huis
 • Prettiger voor mensen met astma en allergieën door minder luchtcirculatie
 • Minder onderhoudsgevoelig
 • Mogelijkheid tot verkoeling ’s zomers (zuiniger dan airconditioning) 

ZEKER BIJ DE PVC EXPERT

De kosten voor pvc en vloerverwarming zijn bij De Pvc Expert sowieso het laagst. Niet alleen bespaar je op de grootste kosten post (arbeidsuren) wanneer je het tegelijkertijd laat doen, je bent ook minder kwijt aan voorrijkosten etc. Bovenal krijg je bij De PVC Expert 5% korting wanneer je zowel vloerverwarming als pvc door ons laat leggen. Dat is dus extra korting op de toch al relatief lage prijzen van onze all-inclusive deals voor klik- en plakpvc. Een duidelijke prijs vooraf, een duidelijk beeld wat jouw kosten voor vloerverwarming en pvc gaan worden. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Wat vertellen onze klanten?

 • Fijn om geen moment hoeven om te kijken of alles wel goed gaat. Grote klasse. Ronald Verhage
 • Nooit spijt gehad van onze beslissing. Die drie dagen rompslomp hadden we er graag voor over. Sandra en Erik Lomans
 • We zijn vooral erg blij dat we ook kunnen koelen. Geen overbodige luxe na die zomers van de afgelopen jaren. Familie Ruysdael


VLOERVERWARMING EN PVC ZONDER SORES

Met onze service bespaar je jezelf behalve veel kosten en energie ook heel wat slapeloze nachten. Geen zorgen meer over een uit de hand lopende planning, lange wachttijden of leveranciers die bij problemen naar elkaar wijzen. De Pvc Expert neemt de regie in handen en draagt de volledige verantwoordelijkheid voor de aanleg van je vloerverwarming en pvc-vloer. We zijn dan ook op elk moment jouw enige aanspreekpunt. Het enige waarop je hoeft te letten is het opwarmprotocol. Na de oplevering zult je namelijk omzichtig om moeten gaan met de warmte, om geen barsten in de ondergrond te krijgen of problemen met de lijm. Onze vloeradviseurs zullen je hierbij volledig ondersteunen.

 

 


 1. Vloerverwarming met elke deal: Basic, Comfort en Premium
 2. Kostenbesparend, inclusief gratis leggen pvc, ondervloer en afwerkplinten
 3. Eenvoudig en makkelijk schakelen met 1 leverancier
 4. Efficiënt, vloerverwarming en pvc op elkaar afgestemd

Bij elke combi deal 5% korting op de vloer!


met de pvc expert zit je altijd veilig

Van pvc en vloerverwarming hoor je vaak dat dit zo goed samengaat. Geen wonder, met pvc gaat er nauwelijks warmte verloren. En dat merk je meteen. In je wooncomfort, maar ook in je portemonnee. Je hoeft voor hetzelfde comfort minder te stoken en de energienota mag omlaag. Pvc is prijstechnisch weliswaar duurder dan bijvoorbeeld laminaat, maar het materiaal is wel veel robuuster, geluiddempender en makkelijker te onderhouden. Kiezen voor pvc en vloerverwarming is dan ook een keuze voor langdurig woongenot.