39 m² Trendy Visgraat Caramel Klik All-In

Geen punt. Je mag altijd de deal sluiten en later bepalen welke vloer jouw voorkeur gaat krijgen. Wel graag bijtijds want ingeval we de vloer niet op voorraad hebben, zullen we 'm moeten bestellen. Zo ook in dit geval. De later gekozen visgraat klik-pvc uit de Royal Deal werd uiteindelijk de 04856 Trendy Visgraat Caramel. Een supersolide vloer uit de Ambitieus-serie van het A-merk Douwes Dekker. Dat staat dus garant voor topkwaliteit. 

Daarnaast brengt de Royal Deal een paar mooie voordeeltjes mee. Zo kent het pakket standaard een ondervloer uit het hoogste segment. De hier gekozen SelitBloc ondervloer is voor 10dB gecertificeerd hetgeen ervoor zorgt dat de vloer meer comfort biedt en minder overlast door contactgeluid. Verder krijg je met de deal extra afwerking van de vloer. De parketteur gaat een en ander voor je afkitten zoals bij de deurposten en heeft een eerste klus entree mat van 90x120 cm voor je in de auto die hij met alle plezier voor je zal monteren.

De foto's laten zien hoe het hier in Sliedrecht heeft uitgepakt..