40 m² Douwes Dekker Visgraat Honing Klik-pvc

Het installeren van de vloerverwarming vroeg sowieso al om extra inspanningen. De ondergrond betrof een houten vloer. Dergelijke vloeren zijn ongeschikt voor de gebruikelijke natte methode met cement etc.. Gelukkig bestaat er ook nog zoiets als de droge installatie methode. In deze methode beginnen de installateurs met het plaatsen van isolerende tempex-platen die voorzien zijn van speciale gleuven. Hierop kunnen vervolgens de aan- en afvoerleidingen worden aangebracht en doorgetrokken naar de verwarmingsketel. Nadat alles is gelegd, aangesloten en getest is de vloerverwarming klaar en mag de legger aan de slag.

Met klik-pvc uiteraard, de beste oplossing voor vloerverwarming op een houten ondergrond. Vrijwel net zo efficiënt als plak-pvc. Zeker als de vloer de kwaliteitskenmerken en warmtedoorlatendheid heeft van de Douwes Dekker Trendy Visgraat Klik-pvc. Stijlvol maar ozo functioneel. Met name wanneer de vloer gelegd wordt met de voor extreme geluidsreductie gecertificeerde ondervloer van SelitBloc.

Nadat de vloer klaar was, resteerden voor onze jongens nog slechts de plintgewijze afwerking in kleur van de vloer, wat kitwerk en uiteraard een rondgang met de opdrachtgever voor de oplevering.

 

Zie de foto’s van deze fraaie Premium Deal