44 m² GE 8114 Country Eik te Goudswaard

Het is een van de vele voordelen die je hebt met pvc. Je hoeft niet na te denken over de beweeglijkheid van de vloer en oftie niet bol kan gaan staan bij lekkage etc. Op die manier kun je net als de opdrachtgever een doorlopende vloer aaneensluitend laten bekleden, dus zonder dorpels, profielen of iets dergelijks. 

 

De hier gelegde GE 8114 Country Eik is een 2,5 mm dikke dryback pvc-vloer die zich vooral onderscheidt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt 'm perfect toepassen voor thuis en op de werkvloer. Waterproof - da's logisch - en kleurvast. Iets wat zeer van pas komt in een woning als deze met heel veel lichtinval. Het natuurgetrouwe decor zorgt in deze kamers voor een zeer gemêleerd effect.  

 

Zonder ongelijkmatigheden

Omdat plak pvc direct op de ondervloer aangebracht wordt, zijn eventuele oneffenheden in de ondervloer verraderlijk zichtbaar op je nieuwe vloer. We zijn dan ook een dag eerder van start gegaan met het egaliseren van de ondergrond door eerst een primer aan te brengen en vervolgens Egaline uit te strijken. Dat is een soort vloeicement met toegevoegde kunststoffen voor een spiegelglad oppervlak. De volgende dag zijn we de intussen opgedroogde vloer gaan schuren om met uiterste precisie het laminaat aan te brengen. Het resultaat mag er dan ook zijn! Met gemak kunnen we hierop 2 jaar garantie geven op ons legwerk.  

 

De GE8114 Country Eik vind je terug in de Comfort deal.

Comfort pvc is pvc van hoge kwaliteit. Het heeft een slijtlaag van 0,55 millimeter voor heel veel jaren woonplezier. Op pvc-vloeren uit de Comfort deal zit 20 tot wel 30 jaar productgarantie. Als premium op deze deal mochten we bij het verlaten van de woning de opdrachtgevers verrassen met een gratis onderhoudsset en gratis schoonloopmat.