63 m² Sense betonlook plak-pvc te Bleskensgraaf

Zoals met alles zit het ook bij onze projecten soms mee en en soms helemaal tegen. En zullen onze parketteurs al hun creativiteit inzetten voor een klantvriendelijke oplossing. Bij deze opdracht verliep alles gelukkig van een leien dakje. De ruimtes waren leeg en de parketteur hoefde slechts de stofzuiger erbij te halen alvorens de ondergrond te primeren en 'm vervolgens te egaliseren. 

Daags daarna wanneer de ondergrond opgedroogd is, begint natuurlijk het echt leuke werk.Dan mag de lijmkwast uit de gereedschapskist en mag de parketteur aan de slag met de speciale pvc-lijm. Nauwkeurig met elke tegel naadloos naast elkaar. Een accuratesse die zeer van pas komt rond leidingen en hoekjes bij de trap.

 

Nadat al het plakwerk is voltooid, is het tijd voor de afwerking. In dit geval betekende dat naast het plaatsen van enkele profielen en enig kitwerk er ook zowel plakplinten als hoge plinten aangebracht moesten worden. Plakplinten hebben een eigen hechtingslaag, de hoge plinten vragen om meer inspanning met de eigen lijmpot.