· 

130 m² Natural Oak i.c.m. vloerverwarming en trappen te Delft

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zeker met een veelomvattende klus als deze. Als eerste zijn onze installateurs langs geweest om alles te inventariseren en een legplan te maken. Waar komen de groepen en hoe moeten ze aan de verwarmingsketel gekoppeld worden? En ook, hoeveel materiaal zal hij straks moeten inladen. Drie verdiepingen is niet mals. Het betekent vooral een goede logistiek en werkvoorbereiding voor optimale efficiëntie en zo min mogelijk overlast. 

 

Natural Oak

Nadat de verwarming was geïnstalleerd, getest en alle sleuven waren dichtgesmeerd mochten onze parketteurs aan de bak. Daarmee heb je gelijk een van de grote voordelen om vloer en vloerverwarming bij een en dezelfde partij onder te brengen. Geen oponthouden en vertragingen e.d. 

We zijn begonnen met de vloer te voorzien van een extra dikke egalisatielaag om daags daarna overal de Natural Oak aan te brengen. Een bijzonder fraai plak-pvc met een uiterst natuurgetrouwe uitstraling dankzij een registerd embossed toplaag en een ragfijne microvelling groef rondom. 

 

Royal Deal

 Deze vloer hebben we geleverd overeenkomstig de voorwaarden van de Royal Deal. Hoge kwaliteit pvc dus, en alles inclusief het afkitten rondom de deurposten, profielen waar nodig en een gratis op maat gesneden inloopmat. Als upgrade bovendien was gekozen om voor de afwerking ook hoge, witte plinten te plaatsen.

 

Trapbekleding in betonlook

Met het plaatsen van de vloerverwarming en de Natural Oak was onze klus niet geklaard. Ook de trapbekleding expert heeft zich moeten melden en wel voor het renoveren van drie open en dichte  trappen. Hij heeft ze voorzien van AMGP40140, een Minimal Medium Grijs betonlook plak-pvc uit de Ambiant collectie van Quick-Step.  Onderstaande foto's laten het professionele resultaat zien van een kleine week hard werken.