· 

44 m² BK1855 Stone XXL Klik te Maarssen

Een van de grote voordelen van een decor die je in zowel klik- als plak kunt krijgen is de mogelijkheid om je gehele woning te voorzien van eenzelfde decor. Zo ook bij deze opdracht waarbij onze parketteurs niet alleen 44 m² Belakos Stone XXL Klik-pvc moesten plaatsen maar ook 13 traptreden renoveren met plak-pvc met dezelfde looks. 

 

Comfort Deal

De Belakos Stone XXL is verkrijgbaar als Comfort Deal. Dat betekent dus het plezier van een uitstekende 1,2 mm dikke LVT Ondervloer: antislip en met een lage warmteweerstand uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Hierna mochten het pvc uit de pakken. De BK1855 is een zeer nieuw decor tegel-pvc, waterbestendig, vuilafstotend, slijtvast en met een toplaag van 0,55 zeer duurzaam. Nadat de parketteur klaar was met het plaatsen van de 44 m² volgde de afwerking waarbij gekozen was voor een upgraden van 70 mm hoge mdf-plinten in kleur van de vloer. Een hele fraaie keuze.

 

Trap renovatie

Vervolgens mocht onze trapexpert langs voor het renoveren van 13 dichte treden. Eerst schuren dus en daarna de stootborden, de neuzen en treden beplakken met de plak-variant van Belakos Stone XXL. Het renoveren van trappen is een aparte expertise die heel veel nauwkeurigheid vereist en dus heel veel tijd en aandacht. Die waren ook nodig voor de afwerking met antislip-profielen en her en der kitwerk.

 

 


Bestel jouw staaltje van deze vloer

BK1855 Stone XXL 600

Krijg een staaltje van deze klik-pvc vloer gratis thuisgestuurd

€ 0,00

  • 0,5 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 2-4 dagen