50 m² DD 04753 Visgraat te Voorthuizen

Soms hoef je een vloer niet in het echt te zien om te weten dat je met topkwaliteit te maken hebt.Een blik op de specificaties zegt genoeg. Zo ook hier. De Douwes Dekker 04753 - ook wel de Trendy Visgraat Caramel genoemd - is een hele fijne visgraat pvc vloer voor langdurig woongenot. Elke strook is voorzien van een bijna onverslijtbare toplaag van 0,55 mm. en kent rondom afgeschuinde kanten voor dat authentieke visgraatgevoel.

 

Premium Plak All-Inclusive 

De Trendy Visgraat Caramal hebben we hier geleverd als Premium Plak All-Inclusive Deal, de deal waarin alles is inbegrepen voor een kant-en-klare pvc-vloer. Dat begint al met het daags tevoren langsgaan om de vloer pvc-klaar te maken. We zijn de ondergrond gaan voorstrijken met een Premium Primer om daarna een 3 mm dikke topkwaliteit egaline aan te brengen.

 

Trendy Visgraat Caramel

Een dag later zijn we teruggekeerd, nu met de vloer in de auto. Na eerst de opgedroogde egaline een goede schuurbeurt te geven zijn we strook voor strook de Trendy Visgraat Caramel aan aanbrengen. Een secuur werkje waarbij elke strook perfect op de vorige moet aansluiten in de juiste hoek. Na plaatsing hebben we de vloer afgewerkt door de plakplinten te plaatsen en de naden rondom de deurposten af te kitten. 

 

Alleen nog verkrijgbaar als Royal Deal

Helaas kunnen we deze vloer niet meer aanbieden als de voordeligere Premium Deal maar uitsluitend als Royal Deal. Klik onder en bekijk onze Premium Plak-pvc collectie.