55 m² DD Trendy Visgraat Honing te Duiven

Het beste van het beste. Zo kun je deze klus wel noemen. Met Douwes Dekker Trendy Visgraat Honing, een bijzonder fraaie klik-pvc vloer uit de Ambitieus collectie van het A-merk Douwes Dekker. Oftewel, een vloer van topkwaliteit van Nederlandse makelij. Vloeren met een dergelijk kwaliteitsniveau vind je bij De Pvc Expert natuurlijk uitsluitend terug in de Royal Deal collectie, de collectie van hoogwaardige visgraat pvc-vloeren.

 

Upgrades

Het kaliber van deze vloer kreeg nog een extra stimulans doordat we voor dit project ook een andere ondervloer moesten plaatsen. Aangezien de klik-pvc terecht zou komen op een ondergrond van plavuizen, hebben we de opdrachtgever een upgrade geadviseerd van 6 mm dikke platen. Zo'n ondervloer stabiliseert en egaliseert sterker dan een folie, en zorgt ook voor een betere bescherming. Verder mochten we in plaats van de bij de Royal Deal horende afwerklijsten hier hoge plinten in de kleur van het pvc installeren.

 

Inloopmat

Na het plaatsen van vloer en plinten hebben we de klus voltooid met enig kitwerk rond de deurposten en uiteraard de installatie van de gratis geleverde Hamat inloopmat bij de entree. Op maat gemaakt. Een van de vele voordelen van de Royal Deal. Bekijk onder de vele foto's die er ter afsluiting zijn genomen en let daarbij vooral op de afwerking rondom de deurposten. Echt vakwerk!