Comfort+ Open en Dichte Trap te Drimmelen

We zijn dol op het bekleden van trappen. Zo kun je namelijk perfect laten zien hoeveel vakmanschap je in huis hebt. De vormen zijn maken en elke onachtzaamheid springt direct in het oog. Onze parketteur reageerde dan ook zeer opgetogen toen we hem naar Drimmelen stuurden voor het bekleden van twee kale trappen: een open en een dichte trap, elk 13 treden groot. 

 

13 neuzen elk

Alvorens de trap te kunnen bekleden moest-ie wel zo effen mogelijk gemaakt worden. Een fluitje van een cent. Met een stevige schuurbeurt was onze parketeur in een mum van tijd klaar en kon het pvc uit de auto. Dat was om precies te zijn  antracietkleurige betonlook pIak-pvc met een allover betonachtige embossing. Een uitstekend voor trappen geschikte betonloook tegel-pvc, goed voor ontelbare keren naar boven en naar beneden rennen.

 

Afwerking

Veilig uiteraard, want voor de afwerking hadden we roestvrij stalen profielen meegegeven. Daarmee was de afwerking nog niet voltooid. Dat geschiedde pas met het kitten van de naden. Tot ieders tevredenheid was het twee dagen durende project klaar en kon onze parketteur met achterlating van de gratis reinigingset weer voldaan huiswaarts. 

 

Bekijk onder het resultaat