45 m² Callisto Visgraat Natural Oak Light te Amsterdam

Voor de installatie van vloerverwarming gaat onze installateur altijd tweemaal langs. Eerst om de situatie in ogenschouw te nemen en te kijken hoe alles zo optimaal mogelijk te installeren en een tweede keer voor het echte werk. Dat begint uiteraard met het (stofvrij) frezen van de sleuven in de zandcementen ondergrond, een secuur karwei want elke sleuf moet op een afstand van 9 a 10 cm gefreesd worden. Nadat alle overgebleven gruis uit de sleuven was verwijderd mochten de flexibele leidingen uit de auto om die erin te plaatsen, onderwijl een collega bezig was in het ketelhok voor de installatie van de verdeler op de cv-ketel. Op het moment dat alle aan- en afvoerleidingen van de vijf groepen ook hierop waren aangesloten was de klus grotendeels geklaard en kon het testen en afstellen beginnen. Met het dichtsmeren was de eerste fase van het project voltooid.

 

Callisto Visgraat Click-pvc Natural Oak Light

Daags daarna was het de beurt aan onze parketteur om naar Amsterdam af te reizen. Achterin de bus: 51 m² Callisto visgraat pvc met het decor Natural Oak Light. 5 mm dik dus perfect voor een kosteneffectieve vloerverwarming. De 615 x 123 vloerdelen kennen v-groef rondom voor een nog sterkere natuurgetrouwe uitstraling. Voordat de parketteur hiermee aan de slag kon moest er wel eerst een ondervloer geplaatst worden. De 6 mm dikke Marathon Super is een geluid reducerende ondervloer van geperste houtvezel platen die aan de bovenzijde hard is en een zachte softboard onderlaag heeft. Perfect om een click-pvc vloer te egaliseren en te stabiliseren. 

 

Hoge plinten

Nadat uiteindelijk alle 49 m² visgraat click-pvc was gelegd, moest er natuurlijk nog wel afgewerkt worden. Hier was gekozen voor een upgrade in de vorm van 9 cm hoge, in RAL 9010 voorgelakte mdf-plinten. Een stijlvolle keuze die deze schitterende vloer nog meer tot zijn recht laat komen. Last but not least was de installatie van de op maat gemaakte gratis entreemat en de bijbehorende profielen.

 

Royal Deal

Deze vloer hebben we geleverd en geplaatst als Royal Deal, de deal voor bijzondere vloeren zoals visgraat. Klik onder om meer te weten van deze koninklijke deal.