80 m² Rigid Canyon Eik Beige te Hoofddorp

Als vloerenspecialist werken we natuurlijk graag met click-pvc van Quick-Step. Vloeren van Quick-Step laten zich eenvoudig leggen, zijn heel comfortabel onder de voeten en kunnen flink wat stootjes verdragen. Dat komt vooral door de innovaties die Quick-Step in hun vloeren toepast zoals de composiet tussenlaag in het Uniclic® Click Systeem die zorgt voor een uiterste duurzame klikverbinding tussen de vloerdelen. Hierdoor en ook door andere technieken als de beschermende Stain & Scratch Guard heb je met een Quick-Step click-pvc een prachtige, sfeer verrijkende vloer die jarenlang voor onbezorgd woongenot gaat zorgen.  

 

Comfort Deal

Deze vloer hebben we geleverd en geplaatst als Comfort Deal, en dat betekent dat we eerst een extra comfort verhogende ondervloer zijn gaan plaatsen alvorens met het click-pvc aan de slag te gaan. Hierna mocht de click-pvc uit de verpakking. De Rigid Canyon Eik Beige (RBACL 40038) uit de Balance Click Plus serie is een extreem duurzame vloer. Waterbestendig en ingedeeld in de gebruiksklasse 33 dat op zich al goed is voor zwaar commercieel gebruik. De 18,7cm brede en 12,5cm lange lichtgrijze, matglanzende plankdelen zijn voorzien van vier groeven rondom voor een maximale natuurgetrouwheid.

 

Na voltooiing van de legklus resteerde nog slechts de afwerking. Quick-Step biedt een volledig vloerenpakket, dus inclusief afwerkplinten in de kleur van de vloer. Al met al hebben we voor een prachtige vloer gezorgd die we je graag willen tonen.