110 m² Trendy Visgraat Kaneel i.c.m. vloerverwarming te Schiedam

De eerste stap voor opdrachten als deze is steevast een bezoek op locatie voor een bezichtiging. Meerdere zelfs, want nu is ook onze installateur langsgegaan voor een inspectie. Daaruit bleek dat er 11 groepen aangelegd moesten worden, en wel op twee verschillende ondergronden: zandcement en beton. Dat betekende dat hij zowel netten moest meenemen voor het beton als de freesmachine om sleuven te frezen in het zandcement.  Daarnaast bleek dat hier een andere verdeler geïnstalleerd moest worden. Een open verdeler met een geïntegreerde pomp. Die worden toegepast wanneer je bijvoorbeeld ruimtes hebt die met radiatoren verwarmd moeten worden en een andere aanlevertemperatuur gewenst is.

 

Douwes Dekker Trendy Visgraat Kaneel

Na de installatie en het testen was het tijd om onze parketteur in te plannen voor het plaatsen van 110m² visgraat klik-pvc. De 4858 Trendy Visgraat Kaneel is een van onze Douwes Dekker-topvloeren uit de Royal Deal. Watervast, bijzonder geluidsarm en voorzien van een supersterke 0,55 dikke slijtlaag voor héél lang woongenot, hetgeen je natuurlijk mag verwachten van een A-merk als Douwes Dekker. Daarbij kent deze vloer vier microgrieven rondom plus een natuurgetrouw decor met een lage repetitie van het patroon.

 

Afwerking

Zo'n mooie vloer verdient uiteraard een topkwaliteit ondervloer. Bij de Royal Deal plaatsen we dan ook de SelitBloc® Premium Ondervloer. Deze zorgt voor nog meer geluidsreductie. Tevens krijg je met de Royal Deal hoogwaardige plinten in kleur van de vloer, een gratis pvc-reiniger en een op maat gemaakte inloopmat die onze parketteur hier als laatste heeft geplaatst.