80 m² Canyon Eik Beige te Hoofddorp

Van een vloer van een bekend merk als Quick-Step kun je erop aan dat je er heel lang van zult genieten en je er flink op tekeer kunt gaan. Toch is het ook bij topkwaliteit vloeren zinvol om te blijven kijken naar de mate waarin je de vloer gaat belasten. Kliksystemen kunnen/konden bij klik-pvc nog wel eens voor problemen zorgen. Ook bij de gerenommeerde Balance Click collectie van Quick-Step. Gezien de verwachte belastbaarheid hebben we de opdrachtgever geadviseerd deze te upgraden naar de Rigid Balance Click, een vloer met een vrijwel onverwoestbare klikverbinding.

 

Canyon Eik Beige

Alvorens deze vloer te leggen, hebben we natuurlijk eerst de ondervloer uitgerold. Dat was de speciaal voor klik-pvc ontwikkelde LVT-ondervloer. Antislip hetgeen hier betekent dat er nauwelijks tot geen beweging ontstaat tussen het pvc en de ondervloer. Vervolgens was het de beurt aan de RBACL 40038 Rigid Canyon Eik Beige, een decor uit de voornoemde Balance serie en die je overigens ook als plak-versie kunt verkrijgen. Deze 4v vloer is waterbestendig en an sich zeer goed belastbaar gezien de gebruiksklasse 33 waartoe zij is ingedeeld.

 

Comfort Click All-In

We hebben deze vloer geleverd en geplaatst als Comfort Deal. Daarbij hoort natuurlijk ook een professionele afwerking. Daartoe hebben we langs de gehele vloer afwerkplinten geplaatst en bij de huisdeur de gratis meegeleverde inloopmat.