42 m² Sense Decor 809 Premium Click te Rotterdam

Om te beginnen hebben we een Comfort 1,2 mm LVT Ondervloer Antislip gelegd. Deze ondervloer is overigens ideaal bij vloerverwarming (lage warmteweerstand) of geïntegreerde ondervloer. Met een Antislip ondervloer zal er geen tot nauwelijks beweging ontstaan tussen het pvc en de ondervloer zodat het pvc minder slijt. Nu naar het belangrijkste van de klus… De prachtige Sense Decor 809 tegel-pvc heeft een dikte van 2,5mm, vier groeven rondom en is voorzien van een toplaag van 0,55 mm. Dat maakt 'm naast waterbestendig ook enorm slijtvast.

 

Premium Click All-in  

We hebben deze Sense vloer geleverd en geplaatst als Premium Deal. Dit houdt in dat de transport en reiskosten inbegrepen zijn. Daarbij komt nog eens een professionele montage kijken met 2 jaar leggarantie. Naast het leggen is de vloer mooi afgewerkt met hoge afwerkplinten in de kleur van de vloer. En om het dan helemaal af te maken is er een ook gratis entreemat op maat geplaatst!