165 m² Comfort Deal met Sense E15 Plak-pvc te Venlo

In de vroege ochtend zijn we met een volgeladen auto op weg gegaan naar Venlo. Daar bleek in de woning dat de ondergrond extra geëgaliseerd moest worden om te voldoen aan onze eisen van legkwaliteit.  Drie mm dik hebben we geëgaliseerd. Gewoon een routinekarwei. Eerst primeren natuurlijk voor een sterke hechting en om te voorkomen dat er iets van de egaline in de ondergrond verdwijnt.

 

Sense E15

Daags daarna was het weer vroeg op, maar nu voor het plaatsen van de vloer. De Sense E15 die we hier op de (stofvrij!) geschuurde ondergrond hebben gelijmd is een prachtige pvc-vloer voor duurzaam woongenot. 2,5 mm dik is deze vloer en dankzij een toplaag dikte van 0,55 mm schuurbeurt zeer geschikt voor jarenlang intensief gebruik. Vloeren in deze zo genoemde PP EIR serie van Sense onderscheiden zich vooral in hun natuurgetrouwheid, dankzij vier groeven rondom, een realistische  kleurstelling en in het bijzonder een register embossed afgewerkte toplaag. Het formaat van de stroken - 121,9 cm bij 22,8 cm - versterkt dat gevoel

 

 

Afwerking

Na het walsen van de vloer moest-ie natuurlijk nog wel afgewerkt worden. Dit hebben we gedaan door eerste de geupgrade van plinten te monteren - 70 mm Hoge Moderne plinten, in RAL9010 voorgelakt, vervolgens de naden bij de deurposten dicht te kitten en tenslotte het plaatsen van de gratis meegeleverde deurmat.