105 m² Belakos Visgraat XL71 Plak-pvc

Alvorens de vloer te plaatsen zijn we uiteraard eerst daags tevoren langsgegaan om de ondergrond te egaliseren. We hebben 'm van een primer voorzien zodat de egaline zich goed zal hechten en er niks door de ondergrond wordt geabsorbeerd. Vervolgens kon de egaline erop en mochten we weer naar huis. De volgende dag zijn we opnieuw langsgegaan maar nu met de vloer in de auto.

 

Belakos Palazzo Visgraat XL

De Palazzo Visgraat XL is een prachtige visgraatvloer met zoals de naam al zegt flink uit de kluiten gewassen stroken van 15,3 x 76,5 cm grote stroken. Een vloer ook die goed tegen een stootje kan dankzij een 0,55 mm dikke slijtlaag. Kras- en slijtvast, waterbestendig en uiteraard een aangenaam loopgeluid. Het leggen ervan zorgde voor geen enkel probleem. Onze uiterst ervaren parketteur weet hoe je visgraat moet leggen en zorgen voor een schitterend vloerbeeld.

 

Afwerking

Na plaatsing moest de vloer natuurlijk nog wel afgewerkt worden. Dit is gedaan door zwarte profielen te plaatsen en de hiervoor op maat gesneden, gratis meegeleverde deurmat te leggen.

 

Royal Deal

We hebben de Belakos Visgraat XL71 geleverd en geplaatst als Royal Deal, de all-in deal voor klik- en plak-pvc in visgraat en grote formaten.