40 m² VillaLine BDX 484 te Roosendaal

We hebben deze opdracht als vervolg uitgevoerd op de eerder door ons geplaatste vloerverwarming. Da's handig want zo konden we de opdrachtgever optimaal adviseren over de juiste ondervloer.  De LVT-ondervloer die we als eerste hebben geplaatst is met een warmtedoorlatendheid waarde van 0,01 m² K/W perfect geschikt voor onder een klik-pvc vloer. Anti-slip bovendien voor maximale stabiliteit, en gecertificeerd voor dB hetgeen zorgt voor optimale demping.

 

VillaLine BDX484 Krijt

De BDX484 is een prachtige, lichtgekleurde vloer uit onze Basic Deal collectie. Zes millimeter dik is deze met vier microvoegen rondom afgewerkte vloer waarvan de vloerdelen 122 bij 22 cm groot zijn. Net als elk andere vloer uit deze serie is-tie uitstekend geschikt voor intensief gebruikte ruimtes dankzij  een 0,5 mm dikke van voelbaar houtstructuur voorzien toplaag. Je krijgt er dan ook 15 jaar garantie op.

 

Afwerking

Na plaatsing van de vloer mochten ook de plinten voor de afwerking uit de auto. Deze zijn in exact dezelfde kleur als de vloer. Voorts hebben de gratis meegeleverde vloermat gemonteerd en daartoe zilverkleurig hoeklijnprofielen toegepast.