54 m² Quick-Step Minimal Lichtgrijs te Hendrik-Ido-Ambacht

De opdracht betrof bekleden met plak-pvc van een vloer waarin recent vloerverwarming was geïnstalleerd. Dat betekende dus eerst dat we polshoogte zijn gaan nemen over de staat van de ondergrond. Die was in orde zodat we vlot aan de slag konden met de primer en egaline om een prachtig geëgaliseerde vloer op te leveren.

 

Quick-Step AMGP 40139 Minimal Grijs 

Daags daarna hebben we onze beste pvc-parketteur naar Hendrik-Ido-Ambacht gestuurd met in de achterbak 54 m² Minimal Griijs. Een bijzonder fraai tegel-pvc uit de Ambient-serie, Quick-Steps unieke serie van steen- en betonlook dessins, verkrijgbaar in zowel plak als klik. Kenmerkend voor deze serie is niet alleen het industriële karakter, maar ook de vier nano-voegen rondom de 130,5 x 32,7 grote vloerdelen. Water- en krasbestendig dankzij de Scratch & Stainguard technologie waarmee de toplaag is afgewerkt. Op vloeren uit deze serie met gebruiksklasse 33 krijg je dan ook maar liefst 25 jaar garantie.

 

Afwerking

Ter vervolmaking hebben we de vloer netjes afgewerkt door de als upgrade geleverde plinten te monteren. Negen centimeter hoge mdf-plinten in de uitvoering Modern. Daarnaast hebben we ook kit aangebracht rondom de deurposten.