130 m² BP555 Montana Oak Klik-pvc te Gouda

De 555 Montana Oak is een prachtige klik-pvc vloer uit de Thor-serie van Bodiax.  Kenmerkend voor vloeren uit deze zogenaamde Hydro-core series is dat zij 100% waterbestendig zijn. Daarnaast hebben deze vloeren 4 groeven rondom en zijn ze voorzien van een register-embossed toplaag voor een voelbaar dessin van nerven en knoesten. Bovenal bieden de Hydro-core vloeren je de mogelijkheid om ze door te leggen zonder de toepassing van overgangsprofielen. Een geweldige eigenschap wanneer je op zoek bent naar een uniforme vloer voor een gehele verdieping.

 

Thor BP555 Montana Oak

Om deze vloer tot z'n recht te laten komen, is vanzelfsprekend een goede ondervloer noodzakelijk. De standaard bij de Comfort Deal meegeleverde LVT Ondervloer die we als eerste zijn gaan plaatsen, past perfect bij de BP555 Montana Oak. Deze vloer en elk andere uit de Thor-serie is 8 mm dik, kent vloerdelen van 151 bij 22 cm en is dankzij een 0,55 mm dikke slijtlaag ideal voor zeer intensief huishoudelijk gebruik. Goed voor 15 jaar garantie.

 

Afwerking

Na plaatsing van de 130 m² klik-pvc moest-ie nog wel afgewerkt worden. We hebben dit gedaan door overal hoge plinten te plaatsen en waar dit niet mogelijk was, bijvoorbeeld langs de trap, afwerkplinten te monteren. De hoge plinten betrof een upgrade bestaande uit 7 cm in RAL9010 voorgelakte plinten in de uitvoering Modern. Een fraaie keuze die deze vloer naar een nog hoger niveau tilt.