60 m² Sense 900 Deep Wood Visgraat-plak

Plak-pvc. Dan weet je het wel wat er als eerste staat te gebeuren.  Dan sturen we in negen van de tien gevallen eerst onze egalisatie specialist naar de opdrachtgever en geven we 'm in de bus enkele emmers egaline en primer mee. Die primer moet niet alleen zorgen voor een betere hechting van de egaline op de ondergrond, maar vooral voorkomen dat diezelfde ondergrond - vaak zandcement - de egaline op gaat zuigen. Als dat gebeurt verkrijg je een zeer onregelmatige ondergrond en kan er geen pvc gelegd worden. Onze expert heeft evenwel gezorgd voor een perfect egale ondergrond zonder ook maar enig spatje op muren en deuren.,

 

Sense VL900

Daags daarna was het de beurt aan onze plak-pvc specialist om op te draven en een schitterende vloer op te leveren. Het pvc zal 'm daartoe geen enkele beletsel hebben gevormd. Sense is een merk van uitsluitend pvc-vloeren (en pvc-wandbekleding) waardoor je ze mag aanmerken als een echte specialist in hoogwaardig pvc. Bij Sense vind je dan ook zeer uitgebreide collecties, eigenzinnige decors en uiteenlopende formaten. De VL900 die we hier als Comfort Deal hebben geleverd en geplaatst, is een licht eiken 4v-visgraat vloer van 16x80 grote stroken. Tweeëneenhalve millimeter dik en met een slijtlaag van 0,55 goed voor tientallen jaren woongenot.

 

Afwerking

Het leuke van het plaatsen van visgraat plak-pvc dat je jezelf als vakman echt mee kunt onderscheiden van de goed bedoelende klusser. Op de foto's spat het vakmanschap er dan ook aan alle kanten vanaf. Daarvoor is wel een goede afwerking onontbeerlijk. Dit hebben we gedaan door extra geleverde hoge, in RAL9010 voorgelakte plinten te monteren. Uitvoering: Modern, 90 cm hoog.

En natuurlijk door het plaatsen van de gratis meegeleverde deurmat, de kers op de taart van deze prachtige opdracht.

 

NB: deze opdracht maakte deel uit van een groter project waarin we ook laminaat hebben geleverd. Dat is het voordeel van samenwerken met een echte vloerenspecialist. Meerdere, verschillende vloeren voor een zachtere prijs.