95 m² VillaLine 360 Plak-pvc te Amsterdam

In deze klus hebben we flink wat uurtjes zitten. De ondergrond was namelijk van dusdanige kwaliteit dat we ons genoodzaakt zagen om twee keer te egaliseren. Gelukkig was dat hier mogelijk, maar het betekende dat we na een eerste egalisatie later terug moesten keren om een tweede 3m dikke laag aan te brengen. 

 

VillaLine 360

De VillaLine 360 die we daags erna op de ondergrond hebben geplakt, is een 2,5 mm dik, mat afgewerkt tegel-pvc waaraan een slijtlaag is toegevoegd van 0,5 mm. Kenmerkend aan deze vloer is dat de tegels niet vierkant zijn maar rechthoekig. Elke tegel is 457,2 x 914,4 mm groot. Een potige tegel, kortom, van een uitstekende kwaliteit. De '360' is met een gebruiksklasse 23 prima geschikt voor huishoudelijk gebruik. Er wordt dan ook 15 jaar garantie op de vloer gegeven.

 

Afwerking

Deze vloer hebben we geleverd en geplaatst als Comfort Deal. Omdat hierin niet wordt voorzien van plinten, konden we na het walsen van de vloer volstaan met de kitspuit voor het dichtkitten van alle naden - met name die rond de deurposten. Hiermee kwam deze  opdracht teneinde en mochten we  afscheid nemen met de overhandiging van de gratis meegeleverde deurmat en onderhoudsset.