47 m² Visgraat Spigato Beige klik-pvc

De Spigato Beige hoort tot de nieuwste generatie pvc-vloeren. Kenmerkend van dit type vloeren is dat ze gemaakt zijn met de SRC-technologie. Pvc-vloeren met SRC, dat staat voor Silent Rigid Click, zijn ftaalaatvrij en kennen een rug van kurk waardoor ze garant kunnen staan voor maximaal comfort met minimaal loop- en contactgeluid. Daarbij zijn ze sterker en harder dan de oudere generatie pvc-vloeren. Er wordt dan ook vaak een levenslange garantie op deze vloeren gegeven. Het grote voordeel voor de plaatsing is bovendien dat we voor deze klus geen ondervloer nodig hadden en dus meteen aan de slag konden met de Spigato Beige.

 

Rustiek karakter

De Spigato Beige is een schitterende visgraat klik-pvc vloer van Floorlife. Zeven millimeter dik is deze vloer die voorzien is van vier micro-groeven rondom als ook een 055 mm dikke slijtlaag. Elk vloerdeel meet 59,5 bij 11,9 cm. Het meest in het oog springt evenwel het prachtige decor. Een decor vol subtiele nuances en kleine noesten voor een zeer rustiek karakter dat nog eens benadrukt wordt door de register embossed toplaag voor een tastbare ervaring van echt hout.

 

Afwerking

Voor de afwerking mochten we volstaan met de montage van de inloopmat. We hebben daarbij gebruikt gemaakt van metalen hoeklijnprofielen.