64 m² Ambiant Baroso Klik-Pvc

Ambiant is een van de laatste merken pvc die we in ons assortiment hebben opgenomen. Het pvc van dit merk staat voor voor trendy designs van betaalbare vloeren die perfect passen in een eigentijds interieur. Pvc-vloer van Ambiant vallen daarbij vaak in een hoge gebruiksklasse en zijn dan ook prima geschikt voor intensief gebruik.

 

Baroso Light Grey

De Baroso-serie van Ambiant is een collectie betonlook-pvc van het SRC-kaliber, oftewel Silent Rigid Click. Klik-pvc waarvan de tussenlaag gemaakt is van een composiet kunststof en de onderlaag van kurk. Hierdoor is een ondervloer niet altijd nodig, zeker als je een stabiele ondergrond hebt. Vloeren uit de Baroso-serie zij 7 mm dik en kennen een groef rondom elke 60 x 60 cm. tegel. Kortom, een zeer op echte tegels lijkende uitstraling mét het comfort van pvc. Ambiant biedt deze vloer in vier betonlook kleuren waarvan we hier dus de Light Grey hebben geplaatst. Direct op de ondergrond, zonder ondervloer!

 

Afwerking

Ter voltooiing hebben we de als Royal Deal geplaatste vloer afgewerkt met bijpassende afwerkplinten. Betongrijs, de beste keuze. Daarnaast hebben we de gratis meegeleverde deurmat op maat gemaakt en gemonteerd.