111 m² Prestige Oak Natural Visgraat plak-pvc

Zoals je wellicht weet is het voor plak-pvc noodzakelijk een volledige egale ondergrond te verkrijgen. Immers, plak-pvc laat met een dikte van slechts 2,5 mm elke oneffenheid in de ondergrond zien en om dat te voorkomen dient-ie eerst geegaliseerd te worden met egaline. In deze woning was de ondergrond in die mate onregelmatig dat we 'm tweemaal hebben moeten egaliseren. Een tijdrovende en arbeidsintensieve klus maar uiteindelijk hebben we een perfect egale ondergrond opgeleverd, klaar voor het plakken van de vloer.

 

4400 Prestige Oak Natural

De Prestige Oak Natural is nieuw in onze collectie. Een prachtige vloer uit de Vario visgraat serie van het welbekende merk Gelasta. Kenmerkend voor de vloeren uit deze serie is niet alleen het forse formaat met stroken van 61,2 bij 15,7 cm maar ook de slijtvastheid ervan. Niet voor niets worden er 25 jaar garantie op deze vloer gegeven. Goed dus voor zeer intensief gebruik. Bij het plaatsen ervan mocht onze parketteur weer prachtig zijn vakmanschap laten zien. Visgraat wordt immers vanuit het midden van de ruimte geplaatst voor een evenwichtig vloerbeeld.

 

Afwerking

Nadat hij alle stroken gelegd heeft en de vloer netjes gewalst, stond er nog wel een afwerking op het programma in de vorm van plinten. Hoewel dat strikt genomen niet noodzakelijk is voor een plak pvc-vloer, was er hier gekozen voor hoge plinten als een upgrade op onze Royal Deal. Onze parketteur heeft vervolgens overal waar mogelijk deze in RAL9010 voorgelakte plinten gemonteerd en hiermee de opdracht voltooid.