42 m² Royal Klik Douwes Dekker Brede Visgraat Boterkoek

Voor deze klus is om te beginnen veel aandacht uitgegaan naar de ondergrond. Die was van hout en omdat de vloerdelen in de loop der jaren flink waren gaan werken, kon je niet bepaald spreken van een vlakke, stabiele ondergrond. Om dit op te lossen hebben we tijdens onze vooropname geadviseerd om 'm eerst vlak en stabiel te maken, en wel met spaanplaten. Hierop konden we dan de ondervloer plaatsen. De Marathon Super is misschien wel de beste verkrijgbare ondervloer. Die hoort dan ook thuis in de Royal Deal waarmee we de vloer hebben geleverd en geplaatst.

 

04872 Brede Boterkoek Visgraat

De Brede Boterkoek die we hier vervolgens zijn gaan leggen is echt een vloer om van te smullen. Zeven millimeter dik is deze 4V visgraat klik-pvc vloer, fraai voorzien van een eigentijdse licht eiken decor. Het meest in het oog valt natuurlijk het formaat. Elk vloerdeel is maar liefst 18 bij 72 cm groot. Daarmee haal je niet alleen een visgraat vloer vol allure in huis, maar zorg je ook voor een rustiger vloerbeeld. 

 

Afwerking

Na de plaatsing was natuurlijk het moment aangebroken om 'm af te werken. Hiervoor had de opdrachtgever gekozen om de deal te upgraden met hoge plinten, en wel de met RAL9010 voorgelakte Moderne plinten in het formaat 70x15. Een excellente keuze om de vloer een schitterende accent te geven.