85 m² Douwes Dekker Brede Visgraat Honing klik-pvc te Kaatsheuvel

We hebben deze vloer geleverd en geplaatst als Royal Deal, dé deal voor exclusieve pvc-vloeren zoals visgraat. Bij deze deal zit natuurlijk een ondervloer van de hoogste kwaliteit. De LVT-ondervloer die onze parketteur eerst is gaan leggen, is  speciaal voor klik-pvc ontwikkeld en zorgt voor significant minder contact- en loopgeluid. Daarnaast is-tie anti-slip, hetgeen wil zeggen dat vloer nimmer zal schuiven ten opzichte van de ondervloer.

 

04874 Brede Visgraat Honing

De '04874 Honing' is van Douwes Dekkers topvloeren uit de gerenommeerde Ambitieus-collectie. Een serie hoogwaardige pvc-vloeren waaraan alles is gedaan om het klassieke visgraat patroon een eigentijdse uitstraling mee te geven. Elk vloerdeel kent vier micro-groeven rondom en is voorzien van een register embossed toplaag. Noesten, nerven en kwasten die je ziet worden daarmee echt tastbaar, hetgeen nog meer de natuurgetrouwheid van het decor accentueert. De visgraat deelcollectie bevat daarbij een viertal extra brede vloeren zoals de 04874 Brede Visgraat Honing die we hier geplaatst hebben. De 18x72 grote vloerdelen zorgen voor een veel rustiger vloerbeeld. Uiteraard beschik je een Ambitieus-vloer over een vloer voor vele jaren woongenot, geschikt voor intensief gebruik (Gebruiksklasse 23).

 

Afwerking

Na het secuur plaatsen van de vloer - vanuit het midden van de ruimtes - heeft onze parketteur alles prachtig afgewerkt. Met een als upgrade geleverde hoge, 70 bij 15 cm hoge voorgelakte (RAL9010) plinten in de uitvoering Modern, en afwerklijsten waar dat niet mogelijk was.