67 m² City 5700 Visgraat klik-pvc te Rotterdam

Een groot voordeel van nieuwbouw luidt dat we ons geen zorgen hoeven te maken over hoe de ondergrond erbij ligt. Die heeft immers nog weinig te lijden gehad. Wel was er de vraag van de opdrachtgever om te kijken of de door de bouwer aangebrachte plinten behouden konden blijven. Geen probleem, zo oordeelde onze meester-parketteur. Hij kon dus snel aan de slag met de visgraat klik-pvc vloer die we vooraf hadden geleverd om 'm te laten acclimatiseren.

 

City Visgraat 5700 Smoked Oak Light

Met de City 5700 haal je een echte blikvanger in huis. Vijf millimeter dik is deze 4v-vloer bestaande uit panelen in het formaat 61,5 bij 12,3 cm die elk voorzien is van een extra matte toplaag en een prachtig robuust decor voor maximale natuurgetrouwheid. Daarbij is de City 5700, die ook verkrijgbaar is als plak-pvc, perfect geschikt voor een intensief gebruikte bedrijfsruimte dankzij een classificatie in gebruiksklasse 34. Antislip en 100% waterbestendig.

 

Plaatsing zonder ondervloer

De klik-versie kent bovendien een 1 mm dikke kurklaag aan de achterzijde waardoor een ondervloer in beginsel niet nodig. Onder parketteur kon dan ook meteen beginnen met plaatsen en zijn vakmanschap laten zien, Visgraat laat zich immers lastig leggen. Je wilt een uitgebalanceerd legpatroon die probleemloos van de ene naar de andere ruimte overgaat. Dit doorleggen vroeg natuurlijk wel om het mee plaatsen van enige zilverkleurige dilatatieprofielen. Die dienen om het krimpen en uitzetten van de vloer op te vangen.