135 m² Marble Black Klik-pvc Visgraat

Bij visgraat denk je al gauw aan het klassieke eiken visgraat parket,  het liefst nog met band en bies. Maar sinds visgraatvloeren in de mode zijn gekomen, heb je de keuze gekregen uit andersoortige dessins zoals wit, zwart en dus ook marmerlook zoals de Marble Black die we hier in Pijnacker mochten plaatsen. 

 

Grande 4503 Marble Black

Met deze vloer heb je niet alleen een spraakmakende vloerbedekking in huis, maar ook een vloer voor langdurig woonplezier. Bij woongebruik krijg je 25 jaar garantie van de gerenommeerde pvc-producent Gelasta. De Grande 4503 Marble Black is zes millimeter dik, met inbegrip van één millimeter voor een kurken rug. Deze vloer uit de City-collectie mag dan ook direct op de ondergrond, zonder dat je eerst een ondervloer hoeft te plaatsen. 

Bij een vloer met een ultramoderne uitstraling hoort natuurlijk ook een eigentijds formaat. Elk vloerdeel is 61,5 bij 12,3 cm groot en voorzien van zowel een registered embossed toplaag als een micro-groef voor een subtiele visgraat uitstraling.

 

Plaatsing

Sinds er geen ondervloer nodig was, kon onze parketteur direct aan het werk met de vloer.  Daarvoor moest-ie natuurlijk wel eerst de tijd nemen om te kijken naar hoe het patroon het beste tot z'n recht kan komen. De woning toonde nogal wat hoeken, en dan moet een en ander goed opgelost worden voor een gelijkmatig vloerbeeld. Ervaring met visgraat is dan heel erg belangrijk.

 

Afwerking

Voor de afwerking was de keuze gevallen op hoge mdf-plinten in de uitvoering Modern. Deze 70x15 cm grote plinten zijn in RAL9010 voorgelakt. Maar liefst 65 meter hebben we mogen plaatsen.