46 m² Palazzo XL71 Visgraat Klik-pvc te Ridderkerk

Aangekomen in Ridderkerk mochten onze jongens meteen aan de slag met de vloer. Sjouwen hoefde niet meer aangezien we daags tevoren alles hadden bezorgd ter acclimatisatie. Behalve de klik-pvc vloer betroffen dat ook de ondervloer en 6 m² spaanplaat. De ondergrond van de overloop toonde zoveel gebreken dat enkel spaanplaat kon zorgen voor een stabiele fundering. Dat was dus eerst zagen en timmeren alvorens de ondervloer geplaatst kan worden. Ook hiervoor hadden we het advies uitgebracht te kiezen voor een ondervloer met extra toegevoegde waarde. De Marathon is wat egalisatie en stabilisatie betreft echt een manusje van alles.

 

Palazzo XL 71

Na dit routinewerk mocht onze parketteur eindelijk zijn vakmanschap met visgraat klik-pvc laten zien. De vloer biedt hem daartoe geen enkele beperking. De Palazzo XL is een schitterende visgraat vloer die je vrijwel niet van echt hout kunt onderscheiden. Daar zorgen de extra matte toplaag en de natuurgetrouwe oppervlaktestructuur wel voor. Elk 6 mm dik vloerdeel is 76,5 cm lang en 15,3 cm dik. Groot formaat dus wat bijdraagt aan een zeer rustig, stijlvol vloerbeeld. Vallend in gebruiksklasse 23 weet je met een Palazzo vloer van Belakos 100% zeker dat je er niet al te voorzichtig op hoeft te zijn om er lang van te kunnen genieten.

 

De parketteur heeft er een zeer aantrekkelijke vloer mee gerealiseerd. Vooral het omgaan met allerlei lastige hoekjes maakt dat je een dergelijke vloer liever niet zelf wilt plaatsen ondanks dat-ie zich makkelijk laat vastklikken. Check op onderstaande foto's vooral naar de manier waarop hij bij het houtwerk rondom de radiator te werk is gegaan.

 

Afwerking

We hebben de Palazzo XL71 geleverd en geplaatst als Royal Deal. Daar hoort natuurlijk ook een degelijke afwerking bij waaronder de zilverkleurige hoeklijnprofielen die bij de trap zijn toegepast als ook de 40 meter plakplinten in de kleur Oud Eiken Licht. Een mooie kleurkeuze voor een prachtige combi met de crèmekleurige vloer.