39 m² Black Slate Klik-pvc te Geertruidenberg

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zeker voor deze opdracht. Van de opdrachtgever hadden we begrepen dat de vloer moest komen in de keuken en woonkamer, op een ondergrond van respectievelijk tegels en hout. Voldoende reden voor ons om eerst een kijkje op locatie te nemen. De vloer zou geleverd en geplaatst worden als Comfort Klik-pvc Deal. Een deal met op zich een goede ondervloer maar wellicht onvoldoende om een ondergrond van tegels én hout egaal te krijgen. We hebben dan ook geadviseerd om deze te upgraden naar de Marathon Ondervloer. Een speciaal voor klik-pvc ontwikkelde ondervloer van twee lagen: een harde bovenlaag en een zachte onderlaag die elke oneffenheid (tot 2 mm) op de ondergrond perfect egaliseert.

 

Black Slate 8501

Na plaatsing van de dempende ondervloer kon uiteindelijk de eerder ter acclimatisering bezorgde Black Slate uit de verpakking. Dit is een 2,5 mm dikke klik-pvc vloer met tegels in het vierkante formaat van 60,96 bij 60,96 cm. Waterbestendig uiteraard en voorzien van een micro-groef aan elke zijde. Daarbij is-tie bijzonder geschikt voor zwaar gebruik.

Mede dankzij de 0,55 mm dikke slijtlaag is de Black Slate ingedeeld in gebruiksklasse 33 voor woongebruik en 42 voor gebruik in projecten. Je krijgt er dan ook moeiteloos 25 jaar garantie op.