41 m² Vario 5400 Prestige Oak Visgraat Klik-Pvc te Den Haag

Aangekomen op de plaats van bestemming zijn onze jongens allereerst begonnen al het gereedschap uit te laden als ook een vochtscherm. Het klik-pvc wat ze zouden gaan plaatsen behoeft geen ondervloer, maar enige bescherming tegen vocht is nooit weg en gaat ervoor zorgen dat er heel veel langer van de vloer genoten kan worden.

 

Vario Visgraat 5400 Prestige Oak

De Vario Visgraat 5400 is de beste keuze die je kunt maken als je op zoek bent naar een trendy vloer die een stootje kan verdragen. Dit 5,5 mm dikke klik-pvc is ingedeeld in de hoge gebruiksklasse 34 waardoor je er probleemloos 25 jaar garantie voor huishoudelijk gebruik op krijgt. Elk paneel is 60x15 cm groot. Bijzonder aan deze 4v-vloer is bovendien dat de vloer een rug kent van 1 mm dik kurk, goed voor meer dan voldoende stabiliteit en isolatie voor een fluisterstille ervaring in huis. Fabrikant Gelasta heeft op deze vloer niet voor niks het predicaat 'Vloer van het jaar' gegeven.

 

De kunst is er natuurlijk om een prachtig ogende vloer mee te realiseren. Een fluitje van een cent voor onze parketteurs. Zij weten exact hoe je het motief moet plaatsen om goed uit te komen en niet achter te blijven met rare, kleine stukjes. Let wat dat betreft op onderstaande foto's op de overgang van keuken naar gang waarop je ziet hoe het patroon ongebroken zijn weg vindt.

 

Afwerking

Voor de afwerking heeft de opdrachtgever gekozen de bij de Royal Deal meegeleverde plinten te upgraden naar Hoge mdf-plinten in het formaat 90 x 15 mm, en wel in de voorgelakte kleur RAL9005. Met de grootste accuratesse heeft onze parketteur overal deze zwarte plinten aangebracht en waar dat niet mogelijk was - rond de deurposten bijvoorbeeld - had hij plakplinten paraat in de bijpassende kleur New England Oak.