105 m² Douwes Dekker Brede Visgraat Boterkoek te Roosendaal

Het eerste wat onze jongens te doen stonden was natuurlijk het plaatsen van de ondervloer. Weliswaar is de te leggen klik-pvc vloer maar liefs 7 mm dik, toch adviseren we ook bij deze dikte te kiezen voor een anti-slip LVT-ondervloer. Hiermee blijft de zwevende vloer strak en stabiel liggen. Iets wat je snel merkt als je eroverheen loopt.

 

Douwes Dekker Brede Visgraat Boterkoek

Douwes Dekker is één van die merken waarvan je blindelings weet dat er kwaliteit op de grond gaat komen. Tuurlijk, daar hangt een prijskaartje aan, maar je hebt er de garantie mee een vloer in huis te halen waar je buitengewoon veel jaren van zult kunnen genieten. Zeker wanneer zij professioneel geplaatst is. De DD Brede Visgraat Boterkoek is voor huishoudelijk gebruik geclassificeerd in gebruiksklasse 23, goed dus voor intensief verkeer in huis. Er wordt 15 jaar garantie op gegeven. De belangrijkste eigenschap is uiteraard de uitstraling. Met panelen van 18 cm breed en 72 cm lang verkrijg je een vloer van pure grandeur. Het formaat zorgt ervoor dat vloerbeeld wat rustiger aandoet vergeleken met de kleinere visgraatformaten.

 

Onze parketteur heeft weer een staaltje vakmanschap afgegeven en het visgraat patroon ten volste tot zijn recht laten komen. Let op onderstaande foto's maar goed op de overgangen van de ene naar de andere ruimte. Daar is over nagedacht.

 

Afwerking

Voor de afwerking was gekozen om de kwaliteit van de vloer extra te benadrukken met een upgrade van de plinten. De keuze was daarvoor gevallen op 90x15 grote Hoge mdf-plinten, voorgelakt in RAL9010, uitgevoerd in de uitvoering Modern. Diezelfde dag is onze parketteur ermee aan de slag gegaan, en waar dat niet mogelijk was heeft hij plakplinten aangebracht in de kleur Zachte Eik Warm Grijs. Zodoende hebben we de gehele klus in de kortst mogelijke tijd geklaard en was de woning gereed voor de keuken.