69 m² BP320 Tuna Plak-pvc te Hendrik Ido Ambacht

Ter voorbereiding hebben we natuurlijk eerst onze specialist in egalisatie naar Hendrik-Ido Ambacht gestuurd. Die heeft moeten concluderen dat een enkele egalisatie ontoereikend zou zijn voor een perfect vlakke ondergrond. Gelukkig kon een dubbele egalisatie soelaas bieden. Dat betekende dus dat we een tweede keer zijn langsgegaan om de opgedroogde eerste egalisatie te bedekken met een nieuwe 3,5 mm laag egaline. Daarmee was de voorbereiding compleet en mocht onze visgraat meester-parketteur aan de slag met  het plak-pvc.

 

BP320 Tuna Plak-pvc

De BP320 is een van onze Royal Deal toppers uit de stal van het gerenommeerde merk Bodiax. Dat is niet voor niks. We hebben het hier over walvisgraat waarvan elke strook maar liefst 152,4 bij 76,2 cm groot is. Het grote voordeel van walvisgraat is dat deze veel rustiger oogt dan kleinere strookjes. De BP320 toont bovendien een onmiskenbare kwaliteit in duurzaamheid, dankzij een matte PU beschermlaag over een vinyl slijtlaag van 2,5 mm. Zonder enige moeite geeft Bodiax 15 jaar garantie op deze vloer die ingedeeld is in gebruiksklasse 33.

 

Onze parketteur heeft er wederom een prachtige vloer mee opgeleverd. Vooral als je kijk naar de overgang van de gang naar huiskamer, zie je de hand van de meester. Die is gewoon naadloos, met het patroon ononderbroken.