58 m² YUP Fulham Smoky Visgraat Klik-pvc te Amstelveen

Het is voor onze parketteur altijd een uitzonderlijk plezier om met topkwaliteit aan de slag te kunnen. Met een vloer die nauwelijks legproblemen oplevert en zich heel makkelijk laat vastklikken. Bijkomend voordeel van de YUP Fulham Smoky is dat deze een geïntegreerde ondervloer heeft. Makkelijk plaatsen dus.

 

YUP Fulham Smoky

De YUP Fulham van het gerenommeerde merk Floorlife is een serie van vier pvc visgraatvloeren. Kenmerkend voor deze in zowel klik- als plak-pvc verkrijgbare vloer is hun natuurgetrouwe uitstraling. De verfijnde detaillering en kleurschakeringen zorgen ervoor dat zelfs een geoefend oog deze vloer nauwelijks van echt hout kan onderscheiden. Elk 73 bij 14,6 cm groot vloerdeel is 7 mm dik en voorzien van een subtiel aangebrachte microvoeg. Daarbij kent de toplaag een driedimensionale structuur die de authenticiteit een andermaal benadrukt. En ook de inherente kwaliteit is niet mals. Floorlife geeft je levenslang op deze serie.

De YUP Fulham serie bevat vier kleurstellingen waarvan we hier dus de Smoky hebben mogen plaatsen. Daarbij is niet gekozen voor een bijzondere optie bij deze serie en dat is het laten plaatsen van band en bies.

 

Plaatsing

Onze parketteur heeft er weer een schitterende vloer mee opgeleverd en ons verblijd met foto's van de plaatsing in wordingen. Je kunt hierop perfect zien wat zijn aanpak is geweest bij de voorzetting van het patroon bij de deurposten. Tevens heeft hij bij de plaatsing gebruik gemaakt van zilverkleurige hoeklijnprofielen voor het realiseren van een prachtig verzonken inloopmat die we als premium bij de Royal Deal leveren. 

 

Afwerking

Tot ons plezier mochten we ook de vloer afwerken. Hiervoor was gekozen voor hoge mdf-plinten in het formaat 70x15, voorgelakt in RAL9010. De kers op de pudding van een hele leuke klus.