31 m² Sense 380 Deep Wood Klik Pvc Premium Deal te Barendrecht

Het startpunt voor elke vloer is natuurlijk een doorwrocht advies. Het gaat daarbij dan vooral om het antwoord op vragen over de gebruiksintensiviteit en uw specifieke eisen. Zo is het voor een weinig belopen ruimte als slaapkamers weinig zinvol om daar veel geld in te stoppen. Je kunt dan beter voor een voordeliger vloer kiezen.

Voor deze opdracht spitste ons advies zich met name op een oplossing te vinden voor de onregelmatigheden in de ondergrond. De te plaatsen klik-pvc, de Sense 380, behoeft in principe geen ondervloer, maar de gesteldheid van de ondergrond dwong ons er toch toe een ondervloer te adviseren en wel de Marathon Super Ondervloer. Daarmee verkrijg je een zeer stabiele en egale ondergrond.

 

Sense 380 Deep Wood

Na plaatsing van deze ondervloer kon eindelijk de Sense 380 Deep Wood uit de pakken, een SPC-vloer. SPC, dat staat voor Stone Polymer Composite, is de nieuwste generatie klik-pvc vloeren. Met een kern van kalksteen en pvc zijn deze vloeren steviger en waterbestendiger dan het klassieke klik-pvc dat een hdf-kern heeft. Ze voelen ook zachter aan onder de voeten. De Deep Wood blinkt daarbij uit in gebruikersvriendelijkheid. Deze vloer bestaande uit vloerdelen van 123 bij 22,5 cm, kent niet alleen een prachtig, authentiek ogend decor, zij is ook phtalaatvrij en gemaakt van 100% zuiver pvc. 

 

Plaatsing

Voor onze parketteur is het werken met een kwaliteitsvloer alleen maar plezier verhogend. Geen geworstel, maar gewoon lekker doorzwoegen met het fijnere passen en meten als aangename onderbreking. Kijk hiervoor op onderstaande foto's vooral naar de plaatsing bij de trap en rond de deurposten. Gelegd met toewijding, dat zie je zo.