45 m² 4703 Pluto Light te Vlaardingen

Een visgraat vloer plaatsen stelt vele eisen is daarom voor elke parketteur de leukste vloer om te plaatsen. Je hebt een uitgekiende aanpak nodig om het patroon maximaal tot zijn recht kan laten komen. En je krijgt te maken met legproblemen waarvan je de oplossing alleen kent op basis van een jarenlange ervaring. Visgraat biedt de parketteur dan ook de gelegenheid om zijn vakmanschap te tonen. 

 

In deze benedenwoning moesten we echter eerst een groter probleem zien op te lossen. Op de vloer lagen plavuizen en dan kun je twee dingen doen: uitbreken of egaliseren. Omdat de vloer slopen nogal omslachtig is en veel tijd kost, valt hierin de keuze het meest op egaliseren. Dit moet dan wel in tweevoud gedaan worden om het tegelpatroon volledig weg te gummen.

 

City Visgraat 4703 Pluto Light

 

Onze parketteur is met het dubbel egaliseren van deze ondergrond flink wat tijd bezig geweest, maar uiteindelijk lag daar de perfect 3mm dikke basis voor  het plakken van de 4703 Pluto Light. Een bijzonder degelijk pvc die zowel thuis als in een project uitstekend zijn mannetje staat. en dan ook is ingedeeld in de gebruiksklasse 33, prima dus voor drukke gezinnen met huisdieren. Elke strook van dit 2.5 mm dik pvc telt 61 bij 12,2 cm en is voorzien van een v-groef rondom en een schitterend, realistisch decor. Daarbij komt het aantrekkelijke aspect dat je 'm ook met band en bies kan laten plaatsen.

 

Voor onze parketteur was het vooral oog hebben voor een uitgebalanceerd legplan die voldoende soelaas biedt voor een vloeiende overgang naar andere ruimtes zoals de keuken. De foto's geven een mooi beeld hiervan.