343 m² 905 Sense Wood Plak-pvc te Rotterdam

Flink wat meters hebben we voor deze opdracht moeten maken. Dan is het helemaal niet zo erg dat alles tamelijk rechttoe-rechtaan was en we niet hoefden te werken in een ruimte met bijzondere hoekjes en rondingen. Plak-pvc stond er op het programma en dan weten we het meteen: egaliseren. We hebben dan ook als eerste onze man op pad gestuurd met een fors aantal emmers egaline en de opdracht te zorgen voor een fraai uitgevlakte ondergrond. Daar ontstond wel een probleem bij. Op de ondergrond zat nog oude lijm van verwijderd tapijt. Dat is oppassen van dergelijke lijm kan zomaar de egaline en zelfs tegellijm doen oplossen. Gelukkig viel dat hier reuze mee en kon een week later de vloer erop.

 

Sense Wood 905

De Sense Wood is een meer dan uitstekende keuze voor intensief gebruikte ruimtes als kantoren. Een bijzonder sterke plak-pvc 4v-vloer met een prachtige natuurgetrouw decor. Elk 2,5 mm dikke strook is 121,9 cm lang en 22,9 cm breed. Daarnaast kent deze vloer die ook verkrijgbaar is als klik-pvc en visgraat, heel veel variatie. Er is weinig repetitie in het decor en naar eenzelfde ogende strook zal je moeten zoeken.

Voor onze parketteur was het plaatsen vooral 'even de beuk erin' zonder achteloos of slordig te worden. Lastig snijwerk was er nauwelijks, dus kon alles vlot afgesloten worden.