50 m² Royal Roasted Oak Klik-Pvc

Wanneer bij een project enige onzekerheid heerst willen we standaard daar altijd zo spoedig mogelijk een einde aan maken. Hier bijvoorbeeld waren er onduidelijkheden over de ondergrond en de geschiktheid daarvan voor de beoogde vloer. We hebben onze parketteur daarom gevraagd even eerst een kijkje te nemen. Het verlenen van leggarantie is voor ons essentieel.

 

Royal Roasted Oak

Deze klik-pvc vloer die we op een Marathon ondervloer hebben geplaatst, is de perfecte keuze voor liefhebbers met een hang naar het vertrouwde classicisme. De Royal Roasted Oak afkomstig uit de vtwonen collectie van Floorlife bestaat uit 60x60 grote tegels die tezamen een soort van visgraatpatroon vormen uit de wereld van landhuizen en musea.

Als parketteur hadden we de taak dit patroon zo vloeiend mogelijk uit te leggen, dus zonder vreemde onderbrekingen.

Een kolfje naar onze hand natuurlijk.

 

Afwerking

Enkele dagen later hebben we onze plintenman eropaf gestuurd met achterin de auto 40 meter aan hoge mdf-plinten. Hij heeft het toch al fraai vakwerk nog wat extra cachet gegeven.