75 m² DD Trendy Visgraat Honing te Hulsberg

Het gegeven dat de opdrachtgever snel de woning wilde betrekken bracht wel enige tijdsdruk met zich mee. Geen probleem toch. We stuurden gewoon twee parketteurs die elk een verdieping voor zijn rekening moest nemen. Daarnaast is het plaatsen van klik-pvc minder omslachtig dan plak omdat je niet hoeft te egaliseren. Aan de ondergrond  kleefden sowieso weinig problemen want die was nieuw dichtgelegd na installatie van vloerverwarming

 

Douwes Dekker Trendy Visgraat Honing

Deze vloer hebben we geleverd en geplaatst als Royal Deal, dé deal voor topkwaliteit pvc-vloeren. Dat zie je ook aan de specificaties van de Trendy Visgraat Honing, een prachtige 4v-vloer uit de Ambitieus collectie van Douwes Dekker. Watervast, geschikt voor vloerverwarming en voorzien van een extra, geluiddempende laag die de toepassing van ondervloeren overbodig maakt. Een geweldig voordeel want zo haal je nog meer uit je vloerverwarming.  Op elk 7 mm dik vloerdeel van 12 bij 72 cm is een register embossed afwerklaag aangebracht. Daarmee worden de nerven en knoesten tastbaar en verkrijg je een driedimensionaal effect. Dat zie je vooral wanneer het licht erop schijnt.

 

Plaatsing

Het leggen van een visgraat vloer vereist zoals bekend een uitgekiend legplan. Daarmee voorkom je rare oplossingen met vreemde stukje. Een evenwichtig legpatroon met vloeiende overgangen blijft immers het doel. Een koud kunstje voor onze doorgewinterde parketteur. In enkele dagdelen had-ie de klus geklaard inclusief het aanbrengen van enige profielen en het plaatsen van de meegeleverde hoge mdf-plinten van 90x15. Op plekken waar dat niet mogelijk was zoals bij de deurposten heeft hij afwerklijsten gemonteerd in de kleur Fijngestreept Eiken Licht.