60 m² Beige YUP Fulham Visgraat Klik-Pvc te Katwijk

Met de introductie van de Silent Rigid Click technologie is de ontwikkeling van klik-pvc vloeren in een nieuwe fase beland. De YUP Fulham Visgraat Beige, en elk andere exponent van deze nieuwe generatie klik-pvc vloeren, is een buitengewoon stijf klik-pvc waardoor je geen ondervloer nodig heeft. Daarnaast is de rug van deze vloeren voorzien van een 1 mm dikke kurklaag, hetgeen ze ook nog eens geluidsarm (10 dB reductie) maakt. Tel daarbij op dat dit pvc geen emissie van ftalaten kent en je begrijpt dat je met deze vloeren kwaliteit op de grond gaat krijgen. Natuurgetrouw, vier micro-groeven rondom plus een natuurlijk ogende toplaag zijn de belangrijkste kenmerken van de YUP Fulham. Ieder 7 mm dikke vloerdeel is 73 cm lang en 14,60 cm breed. Groot formaat, wel zo fijn voor een rustig vloerbeeld.

 

Plaatsing

De kwaliteit van deze Floorlife vloer (gebruiksklasse 23 -zwaar woongebruik) maakt het voor onze parketteurs natuurlijk extra prettig en een stuk makkelijker om een voortreffelijk geplaatste vloer op te leveren. Een ondervloer hoeft niet geplaatst te worden en elke klik is raak. Wel was het nodig om een goed beeld te krijgen van het te ontwikkelen legmotief. De lichtinval is belangrijk, maar ook de wijze waarop het visgraat motief doorgevoerd moet worden bij overgangen van de ene naar de andere ruimte. Daarbij moesten er ook profielen komen rondom een luik naar de kruipruimte. De ervaring en vakmanschap van onze parketteurs komen bij dit alles meer dan goed van pas. Onderstaande foto's kunnen daarvan getuigen.

 

Afwerking 

Op een andere dag mocht ook onze plintenmonteur naar Katwijk. Hij mocht een 60 meter aan hoge (70x15) mdf-plinten plaatsen die voorgelakte zijn in RAL9010. Daarnaast moest hij op plaatsen waar dan niet mogelijk is plakplinten monteren in de kleur Eiken Kaneel.