54 m² Sense 870 Deep Wood Plak Pvc

Het eerste wat ons natuurlijk te doen stond was te zorgen voor een egale oppervlakte. Plak-pvc verraadt immers elk kuiltje en kruimeltje op de ondergrond. We hebben dan ook eerst onze egalisatiespecialist naar Dordrecht gestuurd met achterin enkele emmers egaline en primer, bestemd voor een betere hechting. 

 

Sense 870 Deep Wood

Met de 870 Deep Wood haal je wel een heel bijzondere pvc-vloer in huis. Kenmerkend voor deze vloer is niet alleen dat-ie waterbestendig, slijtvast en brandvertragend is, maar (vooral) gemaakt is van zuiver pvc. Sense is een vloerenmerk dat uitsluitend pvc-vloeren levert, geen oud pvc gerecyclet en je hierdoor de zekerheid biedt dat zij geen ftalaten bevat. Veilig, want dat zijn weekmakende stoffen waaraan gezondheidsrisico's kleven. 

Elke strook van deze 2,5 mm dikke 4v-vloer is 22,86 cm breed en 121,9 cm lang. Ze zijn voorzien van een prachtige decor en driedimensionale toplaag die nog meer het authentieke karakter benadrukt.

 

Plaatsing

Met de grootste accuratesse heeft onze parketteur strook voor strook vastgelijmd op de stofvrij geschuurde ondergrond. Het resultaat: een voortreffelijk geplaatste vloer waar nog lang van genoten kan worden. Hij heeft de vloer afgewalsd en 'm op diverse plekken voorzien van kit.