· 

76 m² Noble Sun Kissed te Tilburg

Onze eerste stap voor het realiseren van deze vloer was natuurlijk de egalisatie. We hebben onze man met enige emmers naar Tilburg gestuurd met de opdracht een een prachtig genivelleerde vloer op te leveren. Geen probleem voor onze vakman. 

 

Enige dagen later was het de beurt aan onze parketteur om af te reizen naar het zuiden. De vloer hadden we tijdig laten bezorgen zodat-ie hier geen omkijken naar had. Het eerste wat 'm te doen stond, was de vloer een stevige (stofvrije) schuurbeurt te geven. Egaline kan grove korrels hars bevatten en die willen we natuurlijk graag weggeschuurd hebben.

Na alles opgeruimd te hebben, mocht dan eindelijk de vloer uit de pakken. Tijd om na te denken over het legplan. Doel hiervan is om het motief zo goed mogelijk door te blijven voeren door alle ruime en het snijverlies beperkt te houden. Visgraat en dus ook Hongaarse punt brengt veel snijverlies mee.

 

Noble Sun Kissed 

Wanneer je topkwaliteit plak-pvc in huis wilt, maak je met de Noble Sun Kissed een uitstekende keuze. Deze vloer is afkomstig uit de vtwonen-collectie van Floorlife en daarbij buitengewoon bestand tegen intensief gebruik zoals bijvoorbeeld in een verloskundige praktijk. Gebruiksklasse 34! Dat wil heel wat zeggen. Elk 2,5 mm dik paneel is 53,80 bij 11,70 centimeter groot en voorzien van een microgroef rondom. Ook de verdere afwerking is in orde. De toplaag is antislip en er is een natuurgetrouwe structuur op aangebracht voor maximale natuurgetrouwheid.

 

Plaatsing

Onderstaande foto's laten in voldoende mate zien hoe onze parketteur te werk is gegaan en elke strook nauwkeurig heeft aangebracht. Vooral de stroken langs de rond lopende balie getuigen van vakmanschap. Bij de plaatsing heeft hij op een enkele plek een profiel voor de overgang met een rechte pvc-vloer moeten aanbrengen

 

Afwerking

De parketteur heeft nadat hij klaar was met het vele snij- en plakwerk alles afgewalsd en de kitspuit erbij gepakt voor alle kieren langs de deurposten.