76 m² Natural Oak 4202 te Poeldijk

Het startsein voor deze opdracht werd gegeven door onze specialist in egalisatie. Hij is begonnen met het uitsmeren van een priming middel zodat later de egaline zich optimaal zal hechten. Daarnaast hadden we hem de taak gegeven een lijst aan te leggen rondom het luik naar de kruipruimte. Het is immers per definitie niet mogelijk om over vloerluiken te egaliseren aangezien de egaline simpel de kelder in zal wegvloeien. Een frame rondom het luik voorkomt dit.

 

Plaatsing

Enige dagen later, wanneer de egaline is opgedroogd, was het de beurt aan onze meesterparketteurs. Ze hebben gecontroleerd of de egalisatie goed is verlopen en vervolgens de vloer een stevige schuurbeurt gegeven om elk achtergebleven korreltje kunsthars plat te krijgen. Hierna was het tijd om met het pvc aan de slag te gaan, maar niet voordat er een legplan gemaakt is. De parketteur stelt daarmee vast wat de beste legwijze is om het patroon zo gunstig mogelijk te laten ontvouwen, dus zonder rare onderbrekingen en overmatig snijverlies.

 

Callisto Natural Oak

De Callisto is een hele trendy collectie visgraatvloeren die zich onderscheidt in design, degelijkheid en formaat. Elke 73 bij 14,6 cm grote strook is voorzien van een ragfijne v-groef rondom plus een register embossed toplaag voor driedimensionaal effect. Verkrijgbaar in zowel plak- als klik-pvc heb je met deze in gebruiksklasse 42 vallende Callisto Natural Oak een zacht eiken gedecoreerde vloer die bestand is tegen zeer intensief gebruik.

 

Onderstaande foto's laten perfect zien hoe onze parketteurs met de grootste zorgvuldigheid een prachtige vloer hebben opgeleverd. Kijk in het bijzonder naar de profielen rondom het vloerluik naar de kruipruimte.