63 m² The Rocks Dryback Mid Grey te Wanroij

Onze parketteur moest vanzelfsprekend wel achter aan sluiten, want eerst hebben we onze egalisatiespecialist naar Wanroij gestuurd. Hij heeft iets van 3 mm egaline, een mengsel van cement en kunsthars, over de ondergrond uitgesmeerd. Na droogtijd konden dan eindelijk onze parketteurs aan het werk. Ze zijn eerst de egalisatielaag (stofvrij) gaan schuren om het kleinste korreltje af te vlakken waarna het tijd werd om het pvc uit te pakken.

 

The Rock Dryback Mid Grey

The Rock is een van de vele pvc-tegels collecties van Floorlife. Superdegelijk pvc dat niet snel enige sporen van gebruik zal laten zien, aangezien zij is gekwalificeerd in gebruiksklasse 23 (zwaar woongebruik). De 2,5 mm dikke tegels zijn rechthoekig, met het fors uitgevallen formaat van 91,4 bij 45,70 cm, en voorzien van vier microgroeven rondom.

Een vloer dus om lang plezier van te hebben. De toplaag is afgewerkt met een allover structuur voor een extra accent op de betonlook plus een extra veilige antisliplaag. 

 

Plaatsing

Het ruim uitgevallen formaat staat toe dat deze vloer zich vrij vlot laat plaatsen, uiteraard met de grootste accuratesse aangezien elke tegel perfect moet aansluiten bij de volgende. Geen probleem natuurlijk voor onze professionele parketteur. Hij is alles vast gaan lijmen en heeft na de laatste tegel de wals erbij gepakt voor een solide zekering van het plakwerk. 

 

Afwerking

Hiermee was de klus nog niet ten einde. Op een later moment is ook onze plintenspecialist naar Wanroij afgereisd voor het plaatsen van hoge in RAL9001 voorgelakte mdf-plinten. Hij kreeg een dubbele taak, want op de bovenverdieping had onze laminaat expert iets van 39 m² laminaat geplaatst waar eveneens hoge plinten moesten komen. Het ging hier om de 7 mm dikke Oak Brown 2 Strip laminaat, een topper uit de laminaatcollectie van ons zusterlabel De Laminaat Expert. De foto's die hier direct na plaatsing zijn gemaakt willen we je vanzelfsprekend niet onthouden.

 

Dat is een van de vele voordelen van De Vloeren Expert Groep. Verschillende vloer all-inclusive onder één dak.