56 m² Olympia Pine Light te Stavenisse

Als expert draaien we onze hand niet om voor strakke planningen. Een kwestie van er bovenop blijven zitten en - indien nodig - er achteraan gaan om op tijd alles op te leveren. Bij deze woning was de verhuisdatum niet ver weg en kregen we slechts enkele dagen voor het plaatsen van de vloer. Dat betekende dat we 's maandags de ondergrond moesten egaliseren om woensdag al het plakwerk uit te voeren.

 

Egalisatie

Gelukkig was onze meester-pvc-expert snel beschikbaar en kon hij direct aan het werk met de egalisatie. Daarbij moest extra aandacht besteed worden bij het luik naar de kruipkelder. Omdat egaline anders wegvloeit de kelder in, kunnen wij dit luik niet egaliseren zonder extra maatregelen. Ingeval het luik zich bevindt bij de voordeur adviseren we profielen voor bij de gratis meegeleverde deurmat.

 

City 4606 Dryback Olympia Pine Light

De pvc-vloer die hij na alle voorbereiding heeft geplaatst is met recht een topvloer. Een vloer met een uiterst natuurgetrouw decor die ook nog bestand is tegen intensief gebruik. Elke strook van dit 2,5 mm dik pvc is 121,92 lang en 22,86 breed. Daarbij biedt deze vloer heel veel variatie in het decor en zal je niet snel kopieën zien. De kwaliteit van de Olympia Pine Light blijkt ook uit de garantieduur. Op huishoudelijk gebruik krijg je 25 jaar garantie. 

 

Plaatsing

Na goed gekeken te hebben naar de te volgen legrichting heeft onze parketteur met de grootste zorgvuldigheid elke strook vastgeplakt en waar nodig bijgesneden. Zodra de laatste strook was geplakt hoefde hij enkel nog de wals te hanteren en kon binnen enkele dagen de verhuizing plaatsvinden. Wel moesten we later terugkeren, maar dan voor de montage van de als upgrade geleverde hoge plinten.